Pazar günü 55 bin abone elektriksiz kalacak

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında çeşitli tarihlerde Kofçaz, Lüleburgaz, Merkez ve Babaeski’de elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 08.00 17.00 arasında Devletliağaç Köyü’nde 9 adet müşterek direğe mevcut şebekenin aktarılması çalışması yapılacağından Kofçaz’a bağlı Yeşillik ve Devletliağaç köylerinde kesinti yapılacak.
Aynı gün 09.00 – 17.00 saatleri arasında 2018 Yılı Yatırımları kapsamında Lüleburgaz’a bağlı Sevgi Mahallesinde kesinti yapılacak.
Saat 09.00 – 18.00 aralığında ise 2018 yatırım planında yeni yapılan Koruköy-Kuzulu Enerji Nakil Hattı'nda iletken çekimi yapılacağından Kırklareli Merkez’e bağlı Koruköy ve Kuzulu köylerinde kesinti yapılacak.
Pazar gününe dikkat!
25 Kasım 2018 Pazar günü ise 08.00 – 14.30 saatleri arasında Kırklareli Trafo Merkezinde TEİAŞ tarafından yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle Kırklareli Merkez ve Kofçaz ilçesi Beldeler ve köylerde enerji kesintisi yapılacak. Kesintiden 55 bin 155 abone etkilenecek.
Kesintiden Kırklareli Merkez’e bağlı İnece Beldesindeki Yeni, Kemalpaşa, Kazımpaşa, Ulukonak köyleri, Kofçaz’a bağlı Topçular, Ahmetler, Ahlatlı, Terzidere, Malkoçlar, Kula, Kocayazı, Yukarıkanara, Tatlıpınar, Karaabalar, Devletliağaç, Elmacık, Beyci, Kocatarla, Tastepe, Aşağıkanara köyleri. Babaeski’ye bağlı Karahalil, Birlik, Demirkapı, Halilpaşa, Fevzi Çakmak ve Kemalpaşa köyleri etkilenecek. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol