Pavli Panayırının tarihi konusunda belirsizlik

Trakya’nın Asırlık Eğlencesi olan, çevre il ve ilçeler başla olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden gelen konukları ağırlayan Pavli Panayırı bu yıl da düzenlenecek. Bilinen en uzun süredir devam eden panayırlardan birisi olan Pavli’nin tarihi konusunda kararsızlık oluştu. Oluşan kararsızlık Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel tarafından internet ortamında oluşturulan anket ile kararlaştırılacak.
“Panayırımız hangi tarihte yapılsın?”
Başkan Açıkel anket hakkında şu ifadeleri kullandı; “Saygıdeğer hemşehrilerimiz, belediye meclisimizce bu yıl panayırın düzenlenme tarihi belirlenirken, okulların 16 Eylül 2019 tarihinde açılacağı düşünülerek Panayırın 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.
Ancak Milli Eğitim Bakanımız okulların 1 hafta önce 09 Eylül 2019 tarihinde açılacağını açıklamıştır.Panayırımızın okullar açılmadan önce 05-08 Eylül 2019 tarihleri arasında mı yoksa okullar açıldıktan sonra 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında mı düzenlenmesi konusunda sizlerin de görüşüne ihtiyaç duyulmuştur.
Sizlerin görüşleri bizler için değerli olup, ankete katılmanız rica olunur. Panayırımız hangi tarihte yapılsın?”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol