Pavli Okuma Şöleninin 4’üncüsü gerçekleştirildi

Her yıl düzenleyerek adeta geleneksel hale gelen, bu sene de 4.sü düzenlenen Pavli okuma şöleni her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şölene Kaymakam Hasan Meşeli Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek ile birlikte çok sayıda protokol üyesi, öğrenciler ve tüm halk katılım sağladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek "Her yıl olduğu gibi bu yıl da şölenimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Aynı anda tüm İlçe kitap okuyarak başarılması zor görünen bir rekora imza attık. Daha önceki şölenlerimizde hedefimiz ulusal basında yer alarak bu rekorun gerçekleştirmenin zor olmadığını göstererek Türkiye’nin diğer ilçelerine örnek bir ilçe olmaktı.
Bunu daha önceki yıllarda başardığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefimiz ise tüm ilçe aynı anda %100 katılım ile kitap okuyarak yeni bir rekor ile guinness rekorlar kitabıma girmektir" şeklinde düşüncelerini belirtti. (Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol