“Partimizin kapıları herkese açık”

AK Parti Kırklareli İl Teşkilat Başkanı Şeref Sağlık başkanlığında dün parti binasında halk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda halkın sorunları görüşüldü, çözüm yolları sunuldu. Geleneksel halk toplantısına katılan vatandaşların sıkıntılarını ve görüşlerini tek tek dinleyen Teşkilat Başkanı Şeref Sağlık, “Çözebileceğimiz konular varsa sizlere yardımcı oluyoruz. Bizim çözemediğimiz bir konu varsa bunları İl Başkanımıza ve Milletvekilimize iletip, en kısa sürede çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sizleri tek tek dinliyoruz, görüşlerinizi alıyoruz, bunları değerlendiriyoruz. Bu konuda AK Partimizin kapıları herkese açık. Halkımız buraya gelip sıkıntılarını rahatlıkla anlatabiliyor. İl yönetiminden, kadın kollarından, merkez ilçeden ve gençlik kollarından birer arkadaşımız her gün parti binasında bulunuyor. Onların haricinde 2 tane çalışan bayan personelimiz var. Onlar da vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor. Aynı zamanda partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlıyoruz.” dedi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, halkın sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda dün AK Parti Kırklareli İl Teşkilat Başkanı Şeref Sağlık başkanlığında parti binasında halk toplantısı düzenlendi. Çözüm odaklı toplantıda vatandaşların sıkıntıları görüşülerek çözüm yolları arandı. Toplantı ile ilgili bilgilendirmede bulunan Teşkilat Başkanı Şeref Sağlık, “Bugünkü halk günü toplantımıza İl Başkanımız Babaeski programından dolayı katılım gösteremedi. Ben Teşkilat Başkanı Şeref Sağlık olarak toplantıya katılıyorum. Yine aynı şekilde Orhan Ordu İl Başkan Yardımcımız burada. Toplantımızda sizlerin dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz, notlarımızı alıyoruz.
“Vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz”
Çözebileceğimiz konular varsa sizlere yardımcı oluyoruz. Bizim çözemediğimiz bir konu varsa bunları İl Başkanımıza ve Milletvekilimize iletip, en kısa sürede çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sizleri tek tek dinliyoruz, görüşlerinizi alıyoruz, bunları değerlendiriyoruz. Bu konuda AK Partimizin kapıları herkese açık. Halkımız buraya gelip sıkıntılarını rahatlıkla anlatabiliyor. İl yönetiminden, kadın kollarından, merkez ilçe ve gençlik kollarından birer arkadaşımız her gün parti binasında bulunuyor. Onların haricinde 2 tane çalışan bayan personelimiz var. Onlar da vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor. Aynı zamanda partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. “ ifadelerine yer verdi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kaçan kaçana kapınızdan 12 Ekim 2021 Salı 14:23:05

    Nazım Hikmet: "Kapansın el kapıları bir daha açılmasın/ yok edin insanın insana kulluğunu bu davet bizim./ Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardaşcesine bu hasret bizim."