Partililerinden Minsolmaz’a doğum günü sürprizi

48 yaşını geride bırakan ve yeni yaşına dün AK Parti İl Başkanı Alper Çiler önderliğindeki sürpriz doğum günü kutlaması ile giren Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Bu birlikteliğimizi hiçbir kuvvet bozamaz” dedi…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, partililerinden doğum günü sürprizi geldi. 18 Eylül 1970 doğumlu Milletvekili Minsolmaz’a dün parti binasında AK Parti İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde bir sürpriz doğum günü gerçekleştirildi. Bu anlamlı kutlamaya; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile çok sayıda partili iştirak etti. Dün ayrıca parti binasında Halk Günü olması sebebiyle birçok vatandaş da bu anlamlı kutlamaya katıldı.

Doğum gününden bir gün önce partililer tarafından gerçekleşen bu sürpriz karşısında mutluluğunu ifade eden Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Biz bir aileyiz.
Bugün de aile olduğumuzun kanıtını partili arkadaşlarım, naçizane doğum günümü unutmayarak, bir sürpriz yaparak göstermiş oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür kutlamalar şahıs bazında bir doğum günü kutlamasından ziyade, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen, ne kadar kuvvetli bir dayanışma içerisinde olduğumuzu gösteren, iyi günde de, kötü günde de hep yanı başımızda bir dava arkadaşımızın varlığını hissettiğimiz nadide anlardan sadece bir tanesidir. Dolayısıyla bizler hep birlikte olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bu bütünlüğümüzü bozamaz inşallah.
Ben tekrar tüm dava arkadaşlarıma, ve burada bulunan partililerimize, vatandaşlarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız diyorum” açıklamasını yaptı. Alkışlar eşliğinde doğum günü pastasını kesen Milletvekili Minsolmaz, böylece yeni yaşına partili arkadaşları ile birlikte girmiş oldu. Ardından tüm misafirlere pasta ikramı yapıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol