Partilerin 1 Kasım koşusu hızlandı

1 Kasım’da gerçekleşecek 26. Dönem Milletvekili seçimleri için sayılı günler kalırken, siyasi partilerin ve milletvekili
adaylarının çalışmaları da hız kazandı…
1 Kasım’da yapılacak erken seçime, 23 gün kaldı. Kritik seçime az bir süre kala Milletvekili adaylarının çalışmaları da hız kazandı. Siyasi partiler özellikle halkla iç içe gelmeyi tercih ederken, esnaf, köy ve kahvehane ziyaretleri ön plana çıkıyor...

AK Parti’den
Çarşamba Pazarı Ziyareti
7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon çalışmalarının askıda kalması ile birlikte Türkiye erken seçim maratonuna başladı.
Ülke genelinde partilerin milletvekili adaylarını belirlemesi ile birlikte Kırklareli’nde de seçim rüzgârları esmeye başladı. Her partinin farklı doğrultuda sürdüğü çalışmalar, vatandaşların yoğun ilgisine neden oluyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü Trakya’nın en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nı ziyaret eden Kırklareli Ak Parti Teşkilatı adayları ile birlikte esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Saat 13.30’da düzenlenen ziyaret programına, başta AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Turhan Altın ve Aytaç Aksoy olmak üzere AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve birçok partili katılım gösterdi. Yaklaşık 40 kişilik bir grupla vatandaşlara karanfil dağıtarak hal hatır soran vekiller halkın ilgisi ile karşılaştı.
Birçok pazarcı esnafının merakla beklediği ve kapalı Pazar yeri problemini de dile getirdiği ziyarette ilginç görüntüler yaşandı. Birden uzatılan çiçekler ile mutlu olan bayanların yanı sıra erkeklere de barışın ve sevginin simgesi olan karanfiller dağıtıldı. Pazarın neredeyse büyük bir bölümü ile görüşten sonra ziyareti bitiren partililer akşamda, Armağan, Yörükbayır, Düzorman köylerine ziyaretlerde bulundu.
CHP’den belediye başkanlarına ziyaret
CHP Kırklareli Miletvekilleri Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve milletvekili adayı Tuna Soykan CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ve beraberindekilerle birlikte Lüleburgaz, Evrensekiz, Ahmetbey, Pınarhisar ve Kaynarca Belediyelerini ziyaret etti. İlk olarak Lüleburgaz Belediyesini ziyaret eden Milletvekilleri belediye Başkanı Emin Halebak tarafından kapıda karşılandı. Taraflar burada birlikte sohbet ettikten sonra Evrensekiz Belediyesi Başkan Vekili Nasuh Özbay’ı ziyaret etti. Buradan Ahmetbey, Pınarhisar Belediyelerini ziyaret eden CHP’li vekiller duraklarının sonuncusu olan Kaynarca’yı ziyaret ettiler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim planımız biz vekiller aracılığı ile vatandaşlarımıza ve başkanlarımıza iletiliyor. Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde partimiz çiftçiden emekliye, öğrenciden polise, gazilerimize, şehit ailelerimize her kesime hitap eden ve onların yaşam kalitesini arttıracak projeler hazırlamıştır. Biz bu seçimde her zamankinden daha iyi hazırlandık ve vatandaşlarımıza projelerimizi anlatmaya başladık” dedi.
MHP, vatandaşın
dertlerini dinliyor
Son olarak geçtiğimiz Salı günü sabah kahvaltısının ardından Karaumur Cadde esnafı ile bir araya gelen MHP Kırklareli Milletvekili Selçuk Yılmaz ve MHP İl Teşkilatı vatandaşların dertlerini dinleyerek yaklaşan seçimlerde gönüllerinin kendilerinden yana olması için temennilerde bulundu. Neredeyse tüm cadde deki vatandaşlarımız ile teker teker bir araya gelen partililer samimi pozlar vererek “yılmayacağız, savaşı hep birlikte kazanacağız” başlığı altında diyaloglarını sürdürdü. Esnaf ziyaretinin ardından yeni Kırklareli Ülkü Ocakları binasının da açılışı yapan grup, ardından köy ziyaretleri hazırlıkları için parti binasında hazırlıklarına başladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol