Panir Gurme Şarküteri, Kırklareli’nin hizmetinde

Köy tadında yöresel lezzetlerin sunulduğu Panir Gurme Şarküteri, Sibel ve Hakan Özcücecik çiftinin girişimleri ile açıldı.

Sibel ve Hakan Özcücecik çiftinin dün kurdele keserek açılışını gerçekleştirdiği Panir Gurme Şarküteri, İstasyon Mahallesi Yaren 10. Sokak’ta hizmet vermeye başladı.
Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, MHP Eski İl Başkanı Kürşat Yamaner ve davetlilerin katıldığı açılışta konuşan Sibel Özcücecik, “Öncelikle herkese ve dostlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bu tür bir yeri açarak Kırklareli’ne kaliteli ve uygun fiyatlı yöresel ürünleri sunabileceğimiz bir şarküteri kazandırmış olduk. Bir kadın girişimci olarak bu yeri açmamız ile birlikte bunun kadın girişimcilerin daha da artmasına ve bu tür yerlerin çoğalmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.
Sibel Özcücek’in eşi Hakan Özcücek ise “Hayırlı uğurlu olsun. Düzgün temiz ve halkımız için en iyisini vermeye çalışacağımız bir işletme kazandırdık Kırklareli’ne. Allah utandırmasın diyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesin kesilerek Panir Gurme Şarküteri, Kırklareli’lerin hizmetine açıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol