Pandeminin kahramanları 7/24

Kırklareli’ndeki sağlık kurumlarında çalışan personeli, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit ile Saha Koordinatörü Dr. Ahmet Altıner birlikte ziyaret etti. İlimizdeki hastanelere yönelik gerçekleşen ziyaretlerde özellikle kovid ile ilgili
bölümlerde çalışan personelli görüşmelerde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit “Dolu dolu bir hasta sonu geçirdik. Saha Koordinatörümüz Dr. Ahmet Altıner ile görevi başındaki sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımız ile bir kez daha gurur duydum. Corona ile mücadele de hepberaber başarılı olacağımıza inancım tam” dedi.

Tam Kapanma döneminde sağlık çalışanlarının 7/24 mesaisi devam ediyor. İlimizdeki sağlık kurumlarında çalışan personel fedakarca çalışmasını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta sonu Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit beraberindeki Saha Koordinatörü Dr. Ahmet Altıner ve görevli personel ile birlikte Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü, Babaeski Devlet Hastanesi, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki covid aşı, acil servis, covid poliklinik, yoğun bakım, servis, filyasyon, çağrı merkezi, kriz koordinasyon merkezi ve operasyon merkezinde görevli personeli çalıştıkları ortamda ziyaret ettiler. Görevi başında çalışan personele başarılar dileyen Cerit, “Dolu dolu bir hasta sonu geçirdik.
Saha Koordinatörümüz Dr. Ahmet Altıner ile görevi başındaki sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımız ile bir kez daha gurur duydum. Corona ile mücadele de hep beraber başarılı olacağımıza inancım tam” açıklamasında bulundu. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol