Palivor Çiftliği göz kamaştırdı

Kırklareli Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen "Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması (TRAMEP) Projesi" kapsamında Kırklareli'de düzenlenen Trakya Gastronomi Festivaline Demirköy Belediyesi ve köyleri katıldı.
Demirköy Avcılar köyünde kurulu bulunan Palivor çiftliği katıldığı festivalde göz kamaştırdı. Ürettiği doğal ürünlerle ve albenisi ambalajlarıyla tüm davetlilerin ve de Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in özel ilgisini çeken Palivor, büyük ilgi gördü.
Vali Civelek stant önünde yaptığı konuşmada; "Palivor Çiftliği'nin ürünlerini ve yeniliklerini yakından takip etmekteyiz.
Ürettiği ürünlerin yanı sıra basından da çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Ürettiğiniz ürünler büyük beğeni kazanıyor. Trakya'nın gururusunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Güzel bir girişim ama hedef kitlesi malesef ki üst tabaka. Bu yörede çoğu fason üretilen ürünlerin bu kadar pahallı olmasından sebep bakıp geçebiliyoruz sadece.