Palabıyık ailesinin mutlu günü

Kırklareli Defterdarlığı çalışanlarından Özgür Palabıyık ve eşi Gülşah Palabıyık’ın oğulları, Songül-Mustafa Rüzgar çifti ile Ümit ve Ahmet Palabıyık çiftinin torunları Ahmet Emin ile Ömer, sünnet oldular ve erkekliğe ilk adımı attılar. Ailenin düzenlediği sünnet cemiyeti, 4 Eylül Pazar akşamı saat 19.00’da İpek Düğü Salonu Bahçesinde gerçekleştirildi. Cemiyete; ailenin akrabaları, dostları, yakınları ve tüm sevenleri katılım gösterdi. Davetliler hem Ahmet Emin ve Ömer’i tebrik ettiler hem de çam sakızı çoban armağanı takılarını da hediye ettiler.
Oldukça farklı bir konsept ile davetlilerini karşılayan cemiyette mevlidi şerif okutulmasının ve ikramın yanı sıra çocuklara çeşitli eğlenceler de sunuldu. Minik davetliler için oyun parkından, danslı eğlenceye kadar çok sayıda aktivite düzenlendi. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen çocuklar ve tüm davetliler hem güzel bir akşam geçirdiler, hem de Palabıyık ailesinin mutluluğunu paylaştılar.
Bizler de gazetemiz olarak Ahmet Emin ve Ömer’i tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve başarılı ömürler temenni ediyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol