PTT Ramazan Bayramına hazır

Kırklareli PTT Başmüdürü Kenan Çınar Ramazan Bayramı dolayısıyla kurumun yaptığı kampanya ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çınar açıklamasında şunları kaydetti; "Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle posta hizmetlerimizdeki gönderi trafiğinin önemli oranda artacağı, buna bağlı olarak Başmüdürlüğümüzün tüm birimlerinin yoğun bir çalışma dönemine gireceği göz önüne alınarak posta gönderilerinin hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırılması ve bu konuda aksaklıklara meydan verilmemesi için bütün PTT İş yerlerinde gerekli önlemler alınmıştır.
Ramazan Bayramından önceki 5 gün (30.06.2016-04.07.2016 tarihleri arası) içerisinde postaya verilecek olan Posta Kargosu ve APS Kuryelerde % 10 İndirim uygulanacaktır. Tüm İşyerlerimizden gönderilecek olan hediyelik eşya ve paketlerin, ambalaj kutuları ile torbaları ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
PTT Genel Müdürlüğünce Ramazan Bayramı için Tebrik Kampanyası düzenlenmiş olup, eş, dost ve akrabalarına Bayram Kutlama Tebriği göndermek isteyen vatandaşlarımız tüm PTT İşyerlerinden göndermek istedikleri tebrik kartlarını ücretsiz olarak temin edebilirler.
Ramazan Bayramı münasebetiyle, her zaman olduğu gibi gerek gişelerde görev yapan personelimiz, gerek dağıtım yapan dağıtıcı personellerimiz halkımıza karşı kuruluşumuzun en yakın temsilcileri olarak, hizmetlerimizi nazik, kibar ve devlet memuruna yakışır bir şekilde saygı değer vatandaşlarımıza sunacaklardır.
Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı nedeniyle postaya verecekleri tebrik kartları, paket, kurye ve kargo gibi gönderilerini son güne bırakmadan postaya vermeleri halinde gişelerimiz önlerindeki izdiham önleneceği gibi gönderilerin de bir an önce alıcılarına ulaşması sağlanacaktır. Kırklareli PTT Başmüdürü olarak şahsım ve her kademede hizmet veren personelimin hedefi; Güzel Vatanımıza, Yüce Milletimize ve Şirin Kırklareli'mize hizmet alanlarımızı genişleterek ve hizmet kalitesini yükselterek en iyi şekilde hizmet vermek olacaktır.
Bu vesileyle; Halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice Bayramlara huzur ortamı içerisinde ulaşmamız temennisiyle sağlık ve mutluluklar diler, üstün vazife anlayışı içerisinde çalışan personelimize ve Kuruluşumuzda emeği geçmiş değerli emekli mensuplarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunarım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol