“Özgürlüklere ve adalete susayan milletimiz için geliyoruz”

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, 8-9-10-11 Haziran tarihlerinde seçim çalışmalarına; Lüleburgaz, Merkez İlçe ve köyleri, Babaeski merkez ve köyleri, Kavaklı Beldesinde devam etti.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Lüleburgaz merkezde, eski sanayi sitesinde esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek, her geçen gün büyüyen ekonomik sıkıntılarının çözümü için projelerini anlattı, ardından Atatürk, Siteler, İstiklal, Yıldız ve Güneş mahallesindeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
CHP’li Gündoğdu, esnafların ve vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisine ve Muharrem İnce’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ertesi gün Merkez İlçeye bağlı; Dokuzhöyük, Ulukonak, Ürünlü, Kocahıdır ve Arizbaba köylerini ziyaret eden CHP’li GÜNDOĞDU; üreticinin girdi fiyatlarının yüksek olmasından dolayı şikâyetlerini dinledi ve çözüm önerilerini anlattı, ardından Merkez İlçe Cumartesi Pazarı ve Paşa Cafe'de vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhuriyet Caddesi (Eski Borsa Caddesi), Kofçaz yolu üzerindeki esnafları ziyaretleri sonrası Pınar Mahallesi, İstasyon Mahallesinde yoğun bir ilgi ile karşılaşan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ AKP iktidarları vatandaşı kazandığını değil, geleceğini harcamaya mahkûm etti. Gayri milli ekonomik politikalarla Türkiye’yi ürettiğinden fazlasını tüketen bir ülke haline getiren AKP, kaynaklarımızın işçimize ve sanayicimize değil, yurtdışına gitmesine göz yumdu” dedi.
Sonraki gün Babaeski; Osmaniye, Sofuhalil, Müsellim, Kumrular, Çavuşköy, Erikleryurdu, Karabayır, Yeniköy, Nacak, Taşağıl, Karamesutlu köylerine giden CHP’li GÜNDOĞDU; alın terinin, emeğinin karşılığını alamayan üreticinin Cumhuriyet Halk Partisine tam destek verdiğini ve artık “tamam” dediğini söyledi.
Aynı günün akşamı ise Büyük Mandıra Belediyesi’nin İftar yemeğine katılan CHP’li Gündoğdu, iftar sonrası Babaeski köyleri; Katranca, Çiğdemli ve Nadırlı'da çalışmalarını sürdürdü.
Ertesi gün Kırklareli merkeze bağlı; Yündalan, Kızılcıkdere, Üsküpdere, Karıncak, Bayramdere, Deveçatağı, Kavakdere, Değirmencik ve Asılbeyli köylerini ziyaret eden CHP’li Gündoğdu, ardından Merkez İlçe Yağudiler Caddesi esnaf ziyaretleri, akşam ise Kavaklı Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP’li Vecdi Gündoğdu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP’nin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edildiğinde, ülkemize huzur ve güven geleceğini, birlikte çalışarak birlikte paylaşılacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol