Özgü ve Kayhan Hayatlarını Birleştirdi

Türköz ailesinin oğulları Kayhan ile Nalcı ailesinin kızları Özgü, 25 Temmuz tarihinde düzenlenen törenle dünya evine girdi. 

Eski AK Parti Merkez İlçe Başkanlarından olan Kayhan Türköz’ün düğününe siyaset ve iş dünyasından pek çok konuk katılım gösterdi.
Pandemi kısıtlamaları sonrasında Kırklareli'nde düğün sezonu da açılırken, Kayhan ve Özgü Çifti 25 Temmuz Pazar akşamı muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Önceki dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz yaşamını Nalcı ailesinin kızları Özgü ile birleştirdi.
25 Temmuz Pazar günü akşamı Leylandi Kır Düğün salonunda gerçekleşen, bu mutlu geceye, çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler. Ayrıca düğüne siyaset ve iş dünyasının da önemli isimleri katıldı.
Mutlu gecenin başında alkışlar arasında sahneye çıkan çift ilk danslarını gerçekleştirdiler. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Kayhan ve Özgü; daha sonra davetlilerin hediyelerini kabul ettiler. Takı merasimin sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı. Oyun havaları eşliğinde bu anlamlı geceyi kutlayan mutlu çift ve davetliler, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadılar. Önadım Gazetesi olarak bizler de Kayhan ve Özgü çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol