Özel günümüzde bizleri unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, dün Önadım Medya Grubu tesislerinde pek çok misafirimizi ağırlamanın sevincini, mutluluğunu yaşadık. Bu özel günümüzde bizleri unutmayarak, gerek gazetemiz binasına bizzat teşrif ederek, gerekse telefon veya mesaj yoluyla bizlere ulaşarak, çiçek göndererek Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan herkese tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…

Basın emekçilerinin en anlamlı günlerinden biri olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dün kutladık. Pek çok kurum, siyasi, STK ve Kırklareli’nin önde gelen isimleri Önadım Medya Grubu ailesini unutmayarak, bu özel günümüzü kutladılar.
10 Ocak sabahı basın mensuplarına bir kahvaltı düzenleyen Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile bir araya geldikten sonra gazetemiz tesislerinde pek çok misafirimizi ağırlamanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu yaşadık.
İlk olarak Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı Selahattin Karanfiler ile Eğitim Bir Sen İl Başkan Yardımcısı Hidayet As gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladılar. Ardından Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, gazetemiz çalışanlarını tebrik etmek üzere Önadım tesislerine geldi. Çalışmalarımızda başarılar dileyen Yıldırım’ın ardından ise “Dilay’ın Tatlı Atölyesi”nden Dilay Bilgin bizlere çok hoş bir sürpriz hazırlayarak, kendi elleri ile hazırladığı adımıza özel pastaları hediye etti. Bu güzel sürpriz karşısında Bilgin’e teşekkürlerini sunan çalışanlarımız pastalarını afiyetle yediler.
Daha sonra ise Cihannüma İl Temsilcisi, Kırklareli Masterlar ve Vetaranlar Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım ile Cihannüma Yönetim kurulu üyesi, Babaeski Gençlik Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk gazetemizi ziyaret ettiler. Misafirlerimiz yerel basının önemine değindikleri ziyaretlerinde, tüm çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar. Bu ziyaret esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser ile İl Mahalli İdareler Müdürü Alaeddin İkican gazetemizin konuğu oldular. İkican “Çalışan Gazeteciler Günü” adlı şiirini bizlerle paylaşırken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, basının ilimizi ve bölgemiz tanıtımında verdiği katkıların yadsınamaz olduğunu vurguladı. Eser tüm çalışanlarımıza ajanda hediye ederek, çalışmalarımızda başarılar diledi.
Bizleri unutmayanlar
Dün ayrıca bizzat gazetemizi ziyaret eden TEB Bankası Kırklareli Şube Müdürü Kamuran Ergüner’in yanı sıra; bizlere çiçek gönderme nezaketinde bulunan; BASK İl Temsilcisi Hakan Tıraşçı’ya, yine çiçek gönderen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’e, yine telefon ve mesaj yoluyla günümüzü kutlayan; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler,’e, İYİ Parti Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner’e, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu’ya, Kırklareli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e, İŞKUR İl Müdürü Hasan Aksoy’a ve bizlere ulaşan sayısız okuyucumuza teşekkürü bir borç biliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol