“Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi" nin Temeli atıldı

Lüleburgaz İlçesinde Hayırsever Gökçe Ailesi tarafından yaptırılacak “Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi" Temel Atma Törenini 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Kırklareli Valisi  Osman Bilgin, Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Hayırsever Özden-Miktat Gökçen ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Vali Osman Bilgin’ in katılımıyla hayırsever Özden-Miktat Gökçe ve ailesi ile birlikte imzalanan protokol çerçevesinde Lüleburgaz İlçesinde hayırsever vatandaşımızın iş birliği ile yapımına başlanan “Özden Gökçe 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi” nde, Sağlık Bakanlığının uygun göreceği Aile Sağlığı Merkezi Mimari Projesi uygulanacaktır. İlimizde hizmete giren diğer Aile Sağlığı Merkezlerinde olduğu gibi yapımı gerçekleştirilecek bina, yeni ve modern konseptiyle, tamamen engelli ve yaşlı dostu olarak projelendirilerek içerisinde poliklinikler, acil müdahale odası, laboratuvar, bebek bakım ve emzirme odası, gebe bilgilendirme sınıfı ve eğitim salonu bulunacaktır.
Allah hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun, İlimize hayırlı olsun…

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. tek yüce ibadet yardım etmek 13 Ekim 2021 Çarşamba 15:22:48

    Gerçek ibadet budur işte insanlara yardım etmek elinden tutmak elden ayaktan düşenlerin gereksinenlerin...Kimilerinin ağır veballerinden kurtulmak (!) için boş binalar yapmaları değildir günahlarını affettirmek...