Özcan Çeltikli’yi kaybettik

Lüleburgaz’da fotoğraf denince akla ilk gelen isim olan Özcan Çeltikli (58) 2 Aralık 2017 sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Evli ve bir kız evladı olan Özcan Çeltikli yaklaşık 9 aydan beri amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Lüleburgaz’da 1972 yılından beri sokak fotoğrafçılığı yapan ve Türkiye’de sayısız yarışmalara katılan ve birincilikler alan Özcan Çeltikli’nin vefatı Lüleburgaz’la birlikte Trakya  ve Türkiye genelinde büyük üzüntü ile karşılandı. Özcan Çeltikli, 3 Aralık 2017 Pazar günü Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınacak olan öğle namazının ardından toprağa verilecek. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok değerli bir insandı. Mekanı cennet olsun.

  2. Allah rahmet eylesin 03 Aralık 2017 Pazar 22:38:31

    Allah rahmet eylesin. Kırklareli'nin tanıtımında çok faydaları olmuştur. İyi bir basın emekçisiydi.

  3. şehir insanına geçmiş günleri yâd ettirmek adına Lüleburgaz sokaklarında fotoğraflar çeken bu değerli insanın kültürel bir heykeli yapılmalı ..çorluda bile simitçi ayakkabı boyacısı ve bir dönem isim yapmış kişilik cengo nun heykelleri sokaklarda yerini almışken Lüleburgaz içinde geçmişte bu şehre değerler katmış kişiklerin yaşatılması adına kültür şehrine yakışır bir hareket olur diye düşünüyorum

  4. Özcan abiye Allah'tan rahmet ailesine sabırlar dilerim. Çok çalışkan herkesle kolayca iletişim kuran Lüleburgaz için hatta Trakya için gönüllü tanıtım elçisiydi. Pehlivanköy panayırı bu kadar meşhur olduysa onun yaptıklarının katkısı çok büyüktür. Çektiği fotoğraflar zaten fotoğraf sitelerinde çok ilgi görüyor. Sergileri de öyleydi. Kaybı üzüntü verdi.