Öz Büro İş’ten, Çiler’e ziyaret

Hak-İş’e bağlı Öz Büro İş Sendikası Kırklareli İl Temsilciliği ve diğer sendika kolları Hizmet İş, Öz İş, Öz Sağlık İş ile birlikte taşeron işçilerin kadrolu daimi işçi kadrosuna alınması vesilesiyle, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'e makamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Hak-İş Öz Büro İş Sendikası İl Temsilcisi Ali Özsevimli yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu’na Sayın İl Başkanımız Alper Çiler nezdinde, taşeron işçilerimiz lehine yapılan uygulama için teşekkür ettik.
Kadronun dışında kalan tüm arkadaşlarımızın kadroya alınması içinde mücadelemiz devam etmektedir. Hayırlı uğurlu olsun. İl Başkanımız Alper Çiler'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Kendisine ve yönetimine başarılar dileriz. AK neferler olarak, STK’lar olarak Allahın izniyle daima yanlarındayız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, her zaman STK ve sendikalarla işbirliği içerisinde olduklarını belirtti ve teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol