"Oyunu kullan, oyuna ve ülkene sahip çık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, sandık başına gitmeye sayılı saatler kala oy kullanma çağrısında bulunarak, "28 Mayıs’a sayılı günler, sayılı saatler kala çalışmalarımıza daha fazla emekle, inançla ve kararlılıkla devam ediyoruz." sözlerini dile getirdi.
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için açıklamalarda bulunan Milletvekili Gündoğdu seçimi kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Dün bir çalıştıysak bugün iki çalışıyoruz. Çünkü bu seçimi kazanmak zorundayız." şeklinde konuştu.
"Türkiye’nin kaderini hep birlikte değiştireceğiz"
Sandığa gidilecek gün Türkiye'nin kaderinin belirleneceğini ifade eden Milletvekili Gündoğdu, "Türkiye’nin kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Her adımda her nefeste, her yerde son ana kadar milletimize doğruları anlatacağız. Koşa koşa sandığa gideceğiz, gitmeyeni götüreceğiz, oyumuza, sandığa, vatanımıza sahip çıkacağız." sözlerini ifade etti.
"Pazarcı esnafının derdini dinledik"
Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretleri dile getiren Milletvekili Gündoğdu, "Millet İttifakı İl Başkanlarımızla birlikte Kırklareli Kapalı Pazar yerinde halkımızla birlikte olduk. Babaeski ilçemizde Babaeski Kapalı Pazaryerinde esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte olarak, 28 Mayıs seçimlerinin önemini bir kez daha anlattık, mutlaka her vatandaşın görevini yaparak oyunu kullanmak için sandığa gitmesini ve oyuna sahip çıkmasını istedik." dedi.
"Kırklareli kararını vermiş"
Seçime saatler kala Kırklareli'nin kararını verdiğinin altını çizen Milletvekili Gündoğdu sandıktan çıkan sonuçtan umutlu olduğunu ifade ederek, "Artık Kırklareli kararını vermiş, Türkiye kararını vermiş 28 Mayıs’ta bu durumu değiştireceğiz. Bunu gençlerle, kadınlarla birlikte yapacağız. Bizler biliyoruz ve inanıyoruz, demokrasi ve Cumhuriyet kazanacak, Mustafa Kemal'in askerleri kazanacak. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz." şeklinde konuştu. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol