Oyuna Gelmeyelim

Türkiye Cumhuriyeti'nin Lâik, Demokratik, Sosyal ve Üniter yapisinin yipratilip, sonra da ortadan kalkmasi için her firsatta elinden geleni ardina koymayan karanlik güçler ve onlarin kullandigi bu vatana hiyanet etmekten çekinmeyen is birlikçileri;
Önce, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lâik, Demokratik, Sosyal ve Hukuksal degerlerine sahip çikan, temel taslarini teskil eden kurum ve kuruluslarina, saldiri, karalama kampanyalari baslatip bu kurumlari yipratma hareketine giristiler. Bu kurumlarin içine sizarak, bu kurumlarin çalismalarini engellemeye çalistilar ve hâlâ da çalismaktadirlar.
Bu vatan topraklari üzerinde bin yili ve hattâ daha eskiye dayanan süredir yasam süren, örf, adet, gelenek ve çogu kesimlerde kan bagi iliskisi bulunan toplumlarin, kimlik arayisi içine sürükleyerek, etnik köken ayrimciligi yapmak suretiyle suni düsmanliklar yaratip, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üniter yapisini bozma tesebbüsünde bulundular, hâlâ da bulunmaktadirlar.
Islâm dini içinden çikmis çesitli mehseplere sanki ayri bir dini inancin sahibi imisler gibi cemaat ve târikatlara ayirip birbirine düsman olma boyutuna getirmislerdir.
Kaldi ki Lâik Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu vatan topraklarinda yasayan vatandaslarinin dini inanç ve ibadetlerini serbestçe yapma özgürlügü tanimistir.
Bu kisiler bu özgürlügün ortadan kalkmasi için firsat buldukça dinler arasi düsmanlik senaryolari üretmekte, bu vatan üzerinde yasayan insanlari zorla din düsmanligina tesvik etmekten çekinmemektedirler.
Bu karanlik güçler ve bunlarin isbirlikçileri, milletine dogrulari anlatmaya çalisan aydinlari katletmekten, ülkenin refa ve huzurunu bozacak olaylara pravakatör faaliyetlere her alanda girismektedirler.
Bugünlerde ise, Lâik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel degerlerine bir çimento görevi gören milliyetçilik anlayisinin nasil bir sekilde dejenere edilip yok edilebilecegi oyununu tezgahlamaktadirlar.
Bu oyunlarinin neticesinde, Lâik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin degerlerine sahip çikan ve onu koruma altina alan yasalarin degistirilme alt zeminini hazirlatip AB isbirlikçilerinin de yardimiyla çesitli oligarsik sermaye baskisiyla Milliyetçilik, Devletçilik, Ulusalcilik anlayisinin ortadan kaldirilip bagimsiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bir müstemleke haline dönüstürmeye çalisma çabasi içindedirler.
Lütfen uyanik olalim. Bu oyunlara gelmeyelim. Bu vatan hepimizin. Kardeslik ve refah içersinde yarinlara hep birlikte yol alalim.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol