Ötüken'den Türkü gecesi

Kırklareli Üniversitesi Ötüken Fikir ve Sanat Kulübü, geçtiğimiz Cumartesi akşamı türkü dolu bir organizasyona imza attı. Ünlü sanatçı Ali Kınık'ın şarkıları ile coşturduğu gecede Rahmet Safa ve Grup Volkan da yer aldı. Saat 19.00'da, Kültür Merkezi'nde başlayan etkinliğe Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Bozfırat'ın yanı sıra çok sayıda ocak üyesi, kulüp üyesi ve öğrenci katılım gösterdi. 

Ötüken Fikir ve Sanat Kulüp Başkanı Halil İbrahim Yaşar yaptığı açılış konuşmasında bu organizasyon için yaklaşık 1 aydır çaba gösterdiklerini kaydederek özellikle kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Yaşar, konsere iştirak eden misafirlere de ayrıca teşekkür etti.
Program Rahmet Safa ve Grup Volkan'ın müzik ziyafet ile başladı. Ardından ise yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde sanatçı Ali Kınık sahne aldı.
Birbirinden güzel eserlerini ve türküleri Kültür Merkezi'ni dolduran davetlilerle birlikte söyleyen Kınık, Kırklareli'nde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti ve böylesine anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdiği için Kırklareli Üniversitesi Ötüken Fikir ve Sanat Kulübü'ne teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Halil İbrahim Yaşar 11 Mayıs 2015 Pazartesi 17:50:37

    Geceye ait fotoğrafları alabilmemiz mümkün mü ? Yardımcı olursanız sevinirim. Halilyasar_27@hotmail.com