Otomobil Tutkunları Buluştu

Kırklareli Oto Tim 39 Grubu tarafından düzenlenen "Kırklareli Dostluk Buluşması" etkinliği Kırklareli Festival Alanında gerçekleştirildi. Etkinlikte arabalar; Otomobil Desibel Yarışması, Güzellik Yarışması ve Basıklık Yarışması kategorilerinde yarışma yapıldı.

Kırklareli Oto Tim 39 grubunca organize edilen ve Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından destek verilen "Kırklareli Dostluk Buluşması" etkinliği 22 Ağustos Pazar Festival Alanında düzenlendi.
Farklı pek çok arabanın katıldığı etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada; “Belediye Başkanlığımızca katkı verilen ve Kırklareli Oto Tim 39 grubu tarafından düzenlenen "Kırklareli Dostluk Buluşması" etkinliğine Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı katılım gösterdi. Birçok otomobil tutkununun araçlarıyla bir araya geldiği ve Kırklareli Festival Alanı’nda düzenlenen etkinlikte, ziyaretçilere birbirinden farklı otomobiller ile renkli bir organizasyon sunuldu” denildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı'nın, program içerisinde düzenlenen Otomobil Desibel Yarışması, Güzellik Yarışması ve Basıklık Yarışması kategorilerinde dereceye girenlere kupalarını takdim etmesinin ardından, Kırklareli Oto Tim 39 Grubu da plaket takdiminde bulundu.(H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol