Otogarda iftar bir başka

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı, tüm Müslüman alemi tarafından bugün itibariyle geride kalacak. Hiçbir kurumun yapmadığını yapan Nişikli Turizm, 30 gün boyunca Kırklareli Otogarı'nda iftar düzenledi

Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi olarak bilinen, ibadetin, şükretmenin en güzel günleri olarak kabul edilen 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nı yarın itibariyle geride bırakıyoruz. 2018 yılı Ramazan Ayı'nda hiçbir kurumun gerçekleştiremediğini yapan Nişikli Turizm, 30 gün boyunca Kırklareli Otogarı'nda vatandaş için iftar düzenledi. Gerek yolcular gerekse Kırklarelili vatandaşların yoğun katılım gösterdikleri iftarlar, birlik ve beraberliği, kaynaşmayı, paylaşımı ve tüm bunlarla birlikte geçen Ramazan Ayı'nın çok daha güzel ve anlamlı olduğunu gözler önüne serdi. Kırklareli Otogarı'nda Nişikli Turizm tarafından düzenlenen iftara katılan Kırklarelili vatandaşlar, Ramazan Ayı'nın böyle çok daha güzel geçtiğini vurgulayarak; "Tüm Müslüman aleminin öncelikle Ramazan Ayı'nı kutluyoruz. Bu yıl da gerek zorluklarla gerekse hava şartlarıyla yılın en güzel ayını bugün itibariyle geride bırakacağız. 30 gün boyunca Kırklareli Otogarı'nda Nişikli Turizm tarafından verilen iftar yemekleri imkanı olmayan vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. Böyle anlamı ve manevi bir düşünceyi uygulayan, birlik ve beraberliği sağlayan Nişikli Turizm'e çok teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
“Ramazanınız mübarek olsun”
Gerçekleşen iftarda Nişikli Turizm’in sahiplerinden Erdinç Nişikli yaptığı açıklamada katılım gösteren herkese teşekkür etti. Nişikli konuşmasında “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemekleri 30 gün boyunca devam edecek. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol