Osman Coşkun ve Mahmur Yücer Siyaset Akademisi konuğuydu

16 Nisan Pazartesi günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde yapılan derslere; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya katıldı. 7’inci dersi yapılan akademide; Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı, 23.Dönem Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun “İkna ve Müzakere”, Prof. Dr. Mahmut Yücer ile de “İrfan” dersi işlendi.
Dersler keyifli bir şekilde işlendi
Ders için sahneye ilk önce Prof. Dr. Mahmut Yücer geldi. İrfan dersini işleyen Yücer, kendini tanırak başladığı dersine, “Daha önce yapmadığım bir şey yapacağım. Genelde hocalar soru sorar bu sefer ben size soruyorum bu dersten ne bekliyorsunuz?” dedi.
Siyaset Akademisi öğrencileri ile interaktif bir ders işleyen Yücer’in sonrasında sahneye Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı, 23.Dönem Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun geldi. “İkna ve Müzakere” konulu dersini işleyen Coşkun aynı zamanda Siyaset Akademisi’ni düzenleyen AK Parti AR-GE Başkanlığı Başkan Yardımcısı olduğu için akademinin amaçlarından bahsetti.
“Hocalarımıza teşekkür ediyoruz”
Konu hakkında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, “Bu akşam gerçekleştirdiğimiz Siyaset Akademisi dersimizde, Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı, 23.Dönem Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun Bey ile İkna ve Müzakere'yi, Mahmut Yücer Hocamız ile de İrfan dersini işledik. Bu bilgilendirici dersler için hocalarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol