Örnek Öğretmenlere Başarı Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen e-Twinning faaliyetleri kapsamında eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisinin (UDS) değerlendirmeleri sonucu ilimizde Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan kurum yöneticisi ve öğretmenlere "eTwinning Kalite Etiketi Ödülleri takdim edildi. 18 Haziran 2021 Cuma günü Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen törene katılan Vali Osman Bilgin, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ve ilçe milli eğitim müdürleri idareci ve öğretmenlere ödüllerini verdi. Kırklareli’nde son 3 yılda; 2018-2, 2019-7, 2020 yılında ise 14 okul e-Twinning Okulu ünvanı almaya hak kazandı. Geçen yıl 16 öğretmen ve 33 ödül ile ilimizde hız
kazanan e Twinning çalışmaları, bu yıl küresel salgın ve tüm olumsuzluklara karşın 34 öğretmenin emek verdiği 93 ödüllü proje ile tamamlandı. Öğretmenlerin çalıştıkları 25 okul levha ödülü, 14 okul ise ‘’e Twinning Okulu’’ ödülü aldı.

İlimizdeki okulların e-Twinning faaliyetleri kapsamında elde ettikleri başarılar dolayısıyla “e-Twinning Kalite Ödül Töreni” gerçekleştirildi. 18 Haziran tarihinde Rektörlük Kültür Merkezinde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, sonrasında ilimizdeki Müzik öğretmenleri dinleti sundu.
2 yılda 2 okuldan
14 okula
Müzik dinletisinin ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak Ulusal Destek Servisi KoordinatörüMehmet Fatih Döğer konuşma yaptı. Döğer konuşmasında Kırklareli’nin çok büyük başarılar elde ettiğini söyledi. Sonrasında ise İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan kürsüye geldi. Kırklareli ili olarak öğretmeniyle, öğrencisiyle, vatandaşıyla eğitime gönül verdiklerini ifade eden Kalkan, Vali Osman Bilgin’in de her projede büyük desteklerini gördüklerini vurguladı. Ortak çalışma ile Kırklareli’ni eğitimde en üst seviyeye çıkaracaklarına inandıklarını kaydeden Kalkan, bunun için çalışan tüm idareci, öğretmenlere teşekkür etti. E-Twinning projesine ilk başladıklarına dikkat çeken Müdür Kalkan, 14 okul 94 projesi ile en iyiyi yapmaya çalıştıklarını belirtti.
Son olarak Vali Osman Bilgin konuşma yaptı.Ülkemizin en önemli kaynağının öğretmenler ve onların yetiştirdiği öğrenciler olduğunu söyleyen Vali Bilgin, son dönemlerde yapılan projelerle ve okulların kendi alanlarında yaptıkları çalışmalarla eğitim kalitesinde önemli yükseliş olduğunun altını çizdi.Vali Bilgin e-Twinning projeleri ile uluslararası işbirliğinin sağlanması ve yeniliklere uyum sağlanması açısından büyük adım atıldığını dile getirerek, bu projede atılan büyük adımların eğitim sistemimize büyük katkılar sağladığını ifade etti ve tüm görev yapan öğretmenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından başarı elde eden öğretmen ve okullara ödülleri Vali Osman Bilgin, Ulusal Destek Servisi Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ve ilçe milli eğitim müdürleri idareci ve öğretmenlerce takdim edildi.
Kırklareli’nde e-Twinning
Kırklareli’nde son 3 yılda; 2018-2, 2019-7, 2020 yılında ise 14 okul e-Twinning Okulu ünvanı almaya hak kazandı. Geçen yıl 16 öğretmen ve 33 ödül ile ilimizde hız kazanan e Twinning çalışmaları, bu yıl küresel salgın ve tüm olumsuzluklara karşın 34 öğretmenin emek verdiği 93 ödüllü proje ile tamamlandı. Öğretmenlerin çalıştıkları 25 okul levha ödülü, 14 okul ise ‘’e Twinning Okulu’’ ödülü aldı. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Örnek öğretmen nedir ya ? Öğretmenlerin tümü zaten örnek insanlardır. Olmak zorundadırlar. Onları sen daha örnek o daha az gibi bir algıyla değerlendirmek çok hoş değil. Bu süslü sözcüklerle de ( e-twinning ) hoş gösterilemez.