Orduspor maçı Lüleburgaz’da oynanacak

Uzun süredir bakım, onarım ve yenileme çalışmaları süren Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda sona gelindi.
Geçtiğimiz günlerde TFF Yetkililerin gelerek denetim yaptığı sahada, eksikliklerin giderilmesi ile birlikte çıkan raporda “Futbol oynanabilir” sonucunun çıkmasının ardından, Orduspor’un talebi reddetmesi, maçın Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanmasına neden olacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, TFF’nin onay verdiğini fakat talebi Orduspor’un kabul etmediğini vurgulayarak; “Geçtiğimiz hafta stadyumumuzun denetlenmesi doğrultusunda TFF’ye başvuru yaptık. TFF yetkileri Çarşamba günü gelerek sahamızı denetlediler.
Eksiklerin giderilmesinin ardından olumlu rapor çıktı ve “Futbol oynanabilir” raporu çıktı. Bunun üzerine biz de talebimizi TFF’ye ilettik. Fakat talebimizi 15 gün öncesinden yapmadığımız için, rakibimize de söz hakkı doğdu.
Biz de talebimizi Orduspor’a yaptık fakat Orduspor yetkilileri Lüleburgaz’da otellerini ayırtıp, uçak biletlerini aldıklarından dolayı bu talebimizi reddettiler. Bu yüzden Orduspor maçımızı Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynayacağız” dedi.
“Mutlu sona bir adım kaldı”
Konuşmasının devamında artık Stadyumun tamamlandığını ve hiçbir engel kalmadığını vurgulayan Can, “Maçı bu haftasonu da Lüleburgaz’da oynayacağız.
Akabinde deplasmanda iki maç oynayacağız ve ligin ilk yarısının son maçında Konya Anadolu Selçukspor ile seyircimize “Merhaba” diyeceğiz.
Bu da hem çim zeminin daha iyi oturmasına hem de diğer ufak tefek eksikliklerin tamamlanmasına vesile olacak” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol