“Öncelikli vazifemiz, Kırklareli halkının dertlerine ortak olabilmek”

AK Parti binasına başvuran, sorunlarını İl ve Merkez İlçe
Başkanlığına iletmek isteyen vatandaşlara yardımcı olduklarını,
bu kapsamda parti binasında her gün üç nöbetçi görevli
bulunduğunu ifade eden Alper Çiler, söz konusu görevlilerin halkımızın talep, dert, şikâyet, görüş ve önerilerini eksiksiz alarak, bizzat İl ve ilçe Başkanına iletmekle yükümlü olduklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde başlatılan ve artık bir gelenek haline gelen, İl Başkanlığı binasında her hafta Pazartesi ve Çarşamba gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşın dertlerine çözüm olabilmek adına hayata geçmişti. İl Başkanı Çiler ve ekibi haftanın iki günü vatandaşla bir araya geliyor, onların dertlerini dinliyor, çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyordu.
COVİD 19 pandemisi dolayısıyla bu uygulama geçici bir süreliğine iptal edilmiş olsa da İl Başkanı Alper Çiler yaptığı açıklamada; “Pandemi de olsa, hiçbir kuvvet vatandaşlarımızın dertlerini paylaşmamıza engel olamaz. Bu anlamda İl Başkanlığımız olarak yeni bir uygulamayı hayata geçirdik” dedi.
Parti binasına başvuran, sorunlarını İl ve Merkez İlçe Başkanlığına iletmek isteyen vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu, bu kapsamda parti binasında her gün üç nöbetçi görevli bulunduğunu ifade eden Alper Çiler, söz konusu görevlilerin halkımızın talep, dert, şikâyet, görüş ve önerilerini eksiksiz alarak, bizzat İl ve ilçe Başkanına iletmekle yükümlü olduklarını söyledi.

“10.00-16.00 saatleri arasında parti binasında hazır bulunacak üç görevli, başvuru yapan vatandaşlarımıza yardımcı olacak” diyen Çiler şöyle devam etti;
“Ekip olarak her şartta vatandaşla irtibatımızı kesmeden, mesai gözetmeden, taşıdığımız makamların sorumluluğunun bilincinde olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Pandemi de olsa, hiçbir kuvvet vatandaşlarımızın dertlerini paylaşmamıza engel olamaz. Bu anlamda İl Başkanlığımız olarak yeni bir uygulamayı hayata geçirdik.
Parti binasına başvuran, sorunlarını İl ve Merkez İlçe Başkanlığına iletmek isteyen vatandaşlarımız her gün görevlendirilen üç nöbetçi ile muhatap olacak. Bu görevliler her türlü talep, dert, şikâyet, görüş ve önerileri eksiksiz alarak, bizzat bizlere, yönetimimize iletecekler. Bizler de en kısa süre zarfında sorunların çözümü konusunda dönüş sağlamak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bizler her zaman halkımızın, vatandaşımızın, Kırklarelilerin yanındayız.
Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da bizlere ilgi ve alakasını gösteriyorlar. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgi ve desteğini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz.”
Bugün AK Parti binasında görevli olacak üç nöbetçi; Ayşe Özgüven, Banu Balkan ve Arif Bartu Övdür. (F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol