Önce şampiyonluk, sonra nişan

Kırklareli Amatör Lig'te mücadele eden ve namağlup şampiyon olan Demirköyspor'un değişmez orta saha oyuncusu Özcan Ceyhan nişanlanarak evliliğe ilk adımını attı.
Demirköyspor'un şampiyonluğunda takımı orkestra şefi gibi yöneterek büyük pay sahibi olan Özcan Ceyhan nişanını şampiyonluk sonrasına bırakmıştı.
Demirköy Lisesi öğretmenlerinden Çiğdem Dalaman ile evliliğe ilk adımını atan Özcan Ceyhan nişan sonrası yaptığı açıklamada; "Demirköyspor'da başladığım futbol yaşantıma değişik takımlarda devam etmeme rağmen doğduğum ilçe olan Demirköy'deki takım arkadaşlığını unutamadım. Ve takımıma kavuştuğum için çok mutlu oldum. Ve bir yıl kaptanlığını da yürüttüğüm Demirköyspor'un bu yıl şampiyonluğa oynaması için hepimiz inandık ve kenetlendik. Namağlup şampiyon olmak ise işin ayrı bir havasıydı. Çok takımda oynamama rağmen bu kadar heyecan duymadım.
Maç gecesi sabaha kadar uyuyamadım. Ve maça uykusuz çıktım. Golü atana kadar uyurgezer gibiydim. Golden sonra açıldım, ikinci golde gelince ancak rahatladım. Şampiyonluktan sonra tarihini ertelediğim nişanımı da yaptım. Hem şampiyon olduk hem nişanlandım, çok mutluyum" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol