Önce dev Türk bayrağı açtılar sonra basın açıklaması gerçekleştirdiler

Adalet ve Kalkınma Partisi Mahalle teşkilatları seçim çalışmalarına hız verdi. 22 Nisan Pazar günü açtıkları dev Türk bayrağı ile Kırklareli Çarşısını gezen teşkilat üyeleri, ardından Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’ne giderek burada bir basın açıklamasında bulundular. Ardından mahalle teşkilat üyeleri ile 24 Haziran seçimleri hakkında istişarelerde bulundular.

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaşırken AK Parti de seçim çalışmalarına devam ediyor. İl ve İlçe teşkilatları çalışmalarına devam ederken, şehirlerin en küçük yerleşim alanları olan mahalleler de seçim çalışmalarını arttırıyor.
Basın açıklaması
gerçekleştirildi
22 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik ve toplantı saat 14.30’da yapıldı. Öncelikle açtıkları dev Türk bayrağıyla Kırklareli Çarşısını gezdi. Sonrasında Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’ne gelen partililer burada bir basın açıklaması düzenledi.
Ramazan’da yoğun tempo
Basın açıklamasının ardından toplantıya geçen mahalle başkanları ve teşkilatları 24 Haziran seçimlerinde ki stratejileri hakkında fikir alışverişi yaptı. Ramazan ayında yoğun tempo ile çalışmalar yapacaklarını söyleyen AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Akın Babar, yoğun bir tempo ile çalışacakları ancak Allah’ın izniyle bu seçimlerde galip geleceklerini söyledi.
“Vatandaşlar bu işlere karşılık verecektir”
Toplantıya katılanlar içerisinde AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu da yer aldı.
Toklucu, mahalle teşkilatlarının önerilerini dinleyerek kendileri tavsiye verdi.
Üyelere; “Sizler çalışmanızı yapın, zaten bundan önceki dönemlerde de çalışmalarınızı sürdürüyordunuz. Şimdide aynı özveri ile sürdürdüğünüz sürece vatandaşlar bu işlere karşılık verecektir” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol