Önadım’dan Minsolmaz’a başsağlığı ziyareti

Önadım Medya Grubu, Öznur Tüzün önderliğinde dün AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı Kırklareli’ndeki ofisinde ziyaret etti. COVİD-19 sebebiyle kısa bir süre önce kayınpederi ve kayınvalidesini kaybeden Minsolmaz’a başsağlığı dileklerini ileten Tüzün ve Önadım Medya Sorumlu Yazı İşleri Müdürleri, “Allah kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisinde bulundular…

İlk olarak 20 Aralık 2020 tarihinde kayınvalidesi Sevgi Yurdakul’u, yaklaşık 15 gün sonra ise kayınpederi Ayhan Yurdakul’u kaybeden, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a Önadım Medya Grubu olarak başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Dün Kırklareli’ndeki ofisinde gerçekleşen ziyarete; Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Taner, Gazete Kırklareli Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülben Gökçen Dönmez ve Önadım Dijital Yayın sorumluları Volkan Abuy ile Serhat Ünver katılım gösterdiler.
Minsolmaz ziyaretimizden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tüzün nezdinde tüm personelimize şükranlarını sundu. Tüzün de tekrar acı kaybından ötürü hem Minsolmaz’a hem de eşi Ebru Minsolmaz’a derin üzüntülerini sunarak, “Allah kimseye bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisi ile başsağlığı diledi.

Minsolmaz yaptığı açıklamada; “Tüm ülke ve tüm dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. 15 gün arayla kaybettiğim annem ile babam, kesinlikle dış dünyadan izole, tedbirlere uygun, kurallar konusunda hassas bir şekilde yaşıyorlardı. Ama bu tehlikenin nereden geleceği hiç belli olmuyor. O yüzden tüm vatandaşlarımızın hassasiyetle kurallara, tedbirlere uymasını özellikle bir kez daha rica ediyorum. Lütfen çok dikkatli olalım. Hükümetimizin aldığı kararlara riayet edelim” diyerek uyarıda bulundu.
Daha sonra gerçekleştirilen kısa ziyaretin ardından, Önadım ailesi iyi dilek temennileri ile Milletvekili Minsolmaz’ın ofisinden ayrıldı.
(F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol