Önadım’dan, Karaçam’a geçmiş olsun ziyareti

70 yılını yazmaya adamış Araştırmacı Gazeteci Yazar Nazif Karaçam’ı geçirdiği rahatsızlıktan ötürü evinde ziyaret ettik. Karaçam en çok yazmayı özlediğini vurgulayarak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti…

Yaklaşık 20 gün önce kalça kemiği kırılan ve Kırklareli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Araştırmacı-Gazetesi usta Yazar, Önadım Gazetesi köşe yazarı Nazif Karaçam taburcu oldu. Önadım Medya Grubu olarak evinde ziyaret ettiğimiz 88 yaşındaki duayen yazar en çok yazmayı özlediğini ifade etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaçam; “Yazdıklarımdan değil, yazamadıklarımdan dolayı üzüntü duyuyorum” dedi.
Pek çok ödülle “Usta” sıfatını kazanan, Kırklareli’nin yerel tarihi adına onlarca eser bırakan, sayısız köşe yazısı ile okuyucularını aydınlatan Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Nazif Karaçam, ömrünün tam 70 yılını yazmaya adadı. Rahatsızlığı sebebiyle aralarında Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’nin de yer aldığı binlerce ziyaretçisini ağırlayan karaçam’ın ne kadar çok seveni olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 20 Aralık 1930 tarihinde 2 günlük Kırklareli ziyaretini belgeleyerek önemli bir arşiv çalışmasına imza atan Karaçam’a, gazetemiz Önadım’ın kuruluşunda büyük emekleri olduğunu hatırlattığımızda; “Öznur Tüzün hanımefendi büyük bir işin önderliğini yapmış ve bunu da başarıyla sürdürmektedir.
Tamamı gençlerden oluşan kadrosuyla hedeflerini bir bir gerçekleştireceğine olan inancım tamdır” dedi.
Gazetemiz köşe yazarı Nazif Karaçam’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol