Önadım’dan Başsavcı Aslancı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

HSK kararnamesiyle 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişmiş, kararnameye göre Kırklareli’nin bir önceki Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığına atanmış, ilimizin yeni Cumhuriyet Başsavcısı ise Hazım Aslancı olmuştu.
Aynı zamanda eski Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İzzet Koçer, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne atanmıştı. Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin gedik ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alihan Orhan da ilimize atanan isimler olmuştu.
Bu kapsamda Önadım Medya Grubu olarak ilimize atanan Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı’yı ziyaret ettik. “Hayırlı olsun” dileklerinin sunulduğu ziyarete; Gazetemiz imtiyaz sahibi Öznur Tüzün, Gazete Kırklareli Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülben Gökçen Dönmez, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hacı Murat Taner, Önadım Gazetesi Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Önadım Gazetesi muhabiri Serhat Ünver katılım gösterdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, yayınlarımız hakkında detaylı bilgiler aldı. Kırklareli’ni çok beğendiğini burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aslancı, bizlere çalışmalarımızda kolaylıklar diledi.
Önadım Medya ekibi daha sonra iyi dileklerle Kırklareli Adliyesi’nden ayrıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol