Önadım’da çifte kutlama

Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdüren Kırklar Haber Gazetesi Muhabiri Elif Yıldırım, doğum gününü iş arkadaşlarıyla kutladı. Doğum günü kutlamasının yanı sıra Önadım ailesinin geleneksel bayramlaşması da gerçekleştirildi.
Önadım Medya Grubu’nda bayramlaşma ve doğum günü kutlaması sevinci birlikte yaşandı. Kırklar Haber Gazetesi Muhabiri Elif Yıldırım, yeni yaşını iş arkadaşlarıyla kutladı.
Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün ve kızı Tülin Öznur’un katıldığı kutlamada pasta kesilip mumlar üflendikten sonra bayram kutlaması da gerçekleştirildi. İyi dilek ve temennilerin dilendiği çifte kutlamada hatıra fotoğrafı çekildikten sonra son buldu.
Önadım Medya Grubu bayramın dördüncü günü bayramlaştı
Önadım Medya Grubu geleneksel bayramlaşma seremonisini bayramın son günü, Elif Yıldırım’ın sürpriz doğum günü kutlaması ile aynı anda gerçekleştirdi. Gazetemiz tesislerinde düzenlenen bayramlaşmada; Kırklar Haber, Önadım, Gazete Trakya gazeteleri ile gazetetrakya.com, kirklartv.com ve Radyo Kırklar personeli ilk olarak Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün'ün bayramını kutladı, daha sonra ise kendi arasında bayramlaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol