Önadım, çeyrek asrı geride bıraktı

25 yılı geride bırakan ve 26. yılına giren Önadım Gazetesi, dün tesislerimizde gerçekleşen muhteşem bir kutlama ile yıldönümünü kutladı. Öznur Tüzün başta olmak üzere, eski yeni aile fertlerimizin katılım gösterdiği, dostlarımızın bizleri yalnız
bırakmadığı bu anlamlı günde Önadım, yeni projeleri, yeni hedefleri misyon edinerek, çeyrek asrın ikinci dilimine giriş yaptı…

Önadım Gazetesi 26. kuruluş yıldönümünü dün gerçekleştirdiği bir kutlama ile taçlandırdı. 7 Kasım 1992 yılında yayın hayatına başlayan ve o günden bugüne her geçen dönemde kendini daha da yenileyen Önadım, Öznur Tüzün liderliğinde çok kısa bir süre zarfında Trakya’nın en iyi medya kuruluşu oldu.
Çeyrek asrı geride bırakan Önadım Gazetesini dün anlamlı gününde yine dostları ve aile fertleri yalnız bırakmadı.

Bu anlamlı kutlamamıza; Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Cihannüma İl Temsilcisi ayrıca Spor Engel Tanımaz Kırklareli Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hikmet Yıldırım, eşi Eser Yıldırım, Öznur Yapı A.Ş. Avukatı Mehmet Hilmi Çiler, eşi Nursen Çiler, Önadım Medya Grubu eski çalışanlarından Şenol Goncagül ile kızı Hilal Goncagül ile gazetemiz çalışanları katılım gösterdiler.
Bu özel günde Öznur Tüzün’ün kızı Tülin Öznur ve kardeşi Demet Tüzün de hazır bulundu.
Saat 16.30’da alkışlar eşliğinde kesilen yıldönümü pastasıyla yeni yaşına coşkuyla giren Önadım ailesi, birlik ve beraberliğini pekiştirerek daha da güçlendi. Önadım Gazetesi sahibesi Öznur Tüzün kutlama esnasında; “Daha büyük hedeflere inşallah. Daha hızlı yol alarak inşallah. Daha büyük kalabalıklarla kutlamak dileğiyle. Hayırlı, uğurlu olsun” dileklerini sundu.
Bu arada gün boyu gazetemiz tesislerine gelen çiçekler ve mesajlar ile de bu güzel günümüzü paylaşanların sayısı da oldukça fazlaydı. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü de gönderdiği mesajında; “07.11.1992 tarihinden bu yana, ilkeli yayımcılık anlayışını başarıyla sürdüren Önadım Gazetesinin yıl dönümünü kutlar; ilk günden bu yana yapılan objektif ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim” dedi.
Kutlama, yapılan ikramla son buldu.
Önadım’ın öyküsü
1992 yılında doğan ve Öznur Tüzün’ün sahipliğinde güçlenerek yayınını sürdüren Önadım, ilerleyen yıllarda medya grubu olarak hayatına devam etti. Bugün bünyesinde ismini de aldığı ve günlük olarak yayınlanmakta olan Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi, Gazete Kırklareli, haftalık Gazetetrakya Gazetesi, Kırklareli’nin ilk haber sitesi gazetetrakya.com, Kırklareli’nin ve Trakya’nın ilk video haber sitesi kırklartv.com, onadimgazetesi.com, kirklarhabergazetesi.com, radyokirklar.com, Uzunköprü Adalet Gazetesi, Radyo 22, UTV ile Önadım Medya Grubu olarak Trakya’ya hitap etmektedir.
Yayın hayatı boyunca gazetemiz, birçok zorluğa göğüs gererek okuyucularını yerel gündemden haberdar etmeyi sürdürmüştür.
Önadım, ilkelerinden asla taviz vermeden, sadece halka kulak vermiş ve halkın nabzından yansıyanları gazetecilik sanatı ile birleştirerek habercilik yapmıştır, yayın politikasında daima bu yolu izlemiştir.
Yayın hayatı boyunca gazetemiz, birçok zorluğa göğüs gererek okuyucularını yerel gündemden haberdar etmeyi sürdürmüştür. Önadım, ilkelerinden asla taviz vermeden, sadece halka kulak vermiş ve halkın nabzından yansıyanları gazetecilik sanatı ile birleştirerek habercilik yapmıştır, yayın politikasında daima bu yolu izlemiştir. Önadım, eleştiri sınırlarını aşmadan hesap sorulması gerekenleri her zaman sormuş, yapılan iyi şeylerin de hakkını vererek buna sayfalarında yer vermiş ve birçok konuda Kırklareli’nde elini taşın altına koymuştur. Çizgimiz hiçbir zaman tek bir tandansın ya da tek bir siyasetin eğiliminde olmamıştır. Kent için, ülke için ve evrensel değerler namında yapılan her tülü olumlu girişim, politika kimliği gözetilmeden haberleştirilmiş, halkın haber alma hakkı sonuna kadar teslim edilmiştir. Yine vuku bulan ve sosyal anlamda insanlara olumsuz şekilde yansıyan her türlü unsuru, korkmadan, siyasileştirmeden haberleştirmiş, yaşanan eğriliğin üzerine gitmiş, onun düzeltilmesi noktasında toplumu tüm taraflarıyla beraber göreve çağırmıştır.
Önadım, Kırklareli’nde hep ilk adımı atmayı hedefleyen gazete olarak, sadece basılı bir gazete olmanın ötesinde topluma yön verici bir mekanizma halini almıştır. Kırklareli’nin gelişmesi, büyümesi, markalaşması ve insanların hak ettiği nitelikte bir şehirde yaşaması için hep tansiyon yaratmıştır. Nice 26’ncı yıllara Önadım.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol