Önadım ailesinden Vali Ekici’ye “hayırlı olsun” ziyareti

18 Mayıs 2022 tarihi itibariyle Kırklareli Valisi olarak görevine başlayan Birol Ekici’yi Önadım medya Grubu olarak dün ziyaret ettik ve “hayırlı olsun” dileklerimizi sunduk. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi, ayrıca Öznur Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün, Vali Ekici’ye “Hayırlı olsun, başarılar diliyorum” temennilerini sunarak; “Kırklareli’mize hoş geldiniz” dedi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Birol Ekici de Önadım ailesine çalışmalarında başarılar diledi. Her zaman basınla iç içe bir anlayış ile çalışacaklarını vurgulayan Ekici, en kısa zamanda yerel basınla bir araya geleceklerini de ifade etti. Önadım ailesinden desteklerini beklediğini söyleyen 
Vali Ekici, ziyaret sonrasında misafirleri ile bir hatıra fotoğrafı çekildi.

12.05.2022 tarih ve 31883 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Birol Ekici, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü görevine başlamıştı.
Önadım Medya Grubu olarak Kırklareli’nin yeni Valisi Birol Ekici’yi dün makamında ziyaret ettik. Ziyarete; Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi, ayrıca Öznur Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün, Medya Grubumuz Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Koordinatör Aybike Körpeli, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Haber Muhabiri H.Murat Taner ve Uzunköprü Adalet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Furkan Onur Öztaş katılım gösterdi. 
Ziyaretin başında Vali Ekici’ye hitaben “Hayırlı olsun, başarılar diliyorum” temennilerini sunan Öznur Tüzün, “Kırklareli’mize hoş geldiniz” diyerek, Önadım ailesini ilimizin yeni Valisine tanıttı. 
Ardından Medya Grubumuz hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Tüzün; “Önadım gazetesi bizim lokomotif gazetemiz. Tarafsız, objektif ve doğru habercilik anlayışı ile yayın hayatına devam ediyor. Uzunköprü Adalet Gazetemiz de, bölgenin nabzını tutmayı sürdürüyor. Aslında bünyemizde iki vasıflı günlü gazetemiz daha vardı. Bu yılın başında o yayınları, bizden yetişen, bizim yanımızda uzun bir süre ter döken bu bölgenin çocuklarına vermeyi uygun gördük. Bayrağı gençlerimize devrettik” dedi.
Bunun üzerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Valisi Birol Ekici, Önadım ailesine çalışmalarında başarılar diledi. Her zaman basınla iç içe bir anlayış ile çalışacaklarını vurgulayan Ekici, en kısa zamanda yerel basınla bir araya geleceklerini de ifade etti. Önadım ailesinden desteklerini beklediğini söyleyen Vali Ekici, ziyaret sonrasında misafirleri ile bir hatıra fotoğrafı çekildi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol