Önadım ailesi yeni yıla ‘birlik’te girdi

Önadım Medya Grubu 2019’a tam kadro bir şekilde veda etti. Medya Grubumuz sahibi Öznur Tüzün başta olmak üzere; gazetelerimizin sorumlu yazı işleri müdürleri, muhabirleri, tasarımcıları, teknik sorumluları, ulaşım yetkilileri ve tüm departmanların çalışanları, tesislerimizdeki yeni yıl kutlamasında bir araya geldi.

Yeni yıla Önadım Medya Grubu olarak yine coşkuyla, yine umutla ve en önemlisi hep birlikte girdik. Artık bir yılbaşı klasiği olan Önadım yılbaşı yemeğinin sonuncusu 31 Aralık 2019 akşamı gazetemiz tesislerinde gerçekleştirildi. Yeni yıla saatler kala gazetemiz çalışanları ve Önadım ailesinin daimi fertleri ile biraraya geldi. 

Medya Grubumuz tesislerinde organize edilen kutlama programında, 2019’u uğurlayarak 2020 yılına merhaba diyen personelimiz, koca bir yılın haklı yorgunluğunu üzerlerinden attıklarını ifade ettiler. Kutlamaya, Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi ve Gazete Kırklareli personeli ve kurum emektarlarımız katıldı.
20 yılı geride bıraktık…
Tüzün kutlama öncesi yaptığı konuşmada; “Bir seneyi daha geride bıraktık. Basında ve medyada 20 yılımız ardımızda kaldı. Bir basın işvereni olarak 21. yılımıza giriyoruz. 20 yılda çok şey yaptık. Önadım ile başladığımız yolculuğa Kırklar Haber, Gazete Trakya, Gazete Kırklareli, Çarşı Trakya, Radyo 22, Adalet, TV 22, Kırklartv.com, birazcık da Hürfikir olmak üzere hızlı bir şekilde devam ettik. İnşallah önümüzdeki yıl ülkemiz ve bizim için de ekonomik şartların en iyi düzeyde yaşandığı bir yıl olur. Ve biz basında yapmak istediğimiz işlerin ekonomik engellere takılmadan devam etmesini sağlayabiliriz diyorum ve hepinize iyi yıllar diliyorum” dedi…
Önadım’da birlik ve beraberlik tablosu
Yeni yıl dolayısıyla pişirilen lezzetli yemekleri alkışlar eşliğinde çalışanlarımıza sunan ve bizzat ikram eden Gazetemiz sahibesi Öznur Tüzün genç kadrosuyla, dinamik, çalışkan aktif takım ruhu ile Önadım'ın önümüzdeki yıllarda da yükselişinin devam edeceğini belirtti. Tüzün, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi. Çalışanlarımız da daha sonra tek tek Tüzün'ün yeni yılını tebrik ettiler. Gazetemiz çalışanları, ince düşüncesiyle, Önadım Ailesinin bir arada yılbaşına girmesini sağlayan Önadım Medya Grubu İmtiyaz sahibi Öznur Tüzün’e teşekkürlerini sundu. Önadım’ın dostlarının ve çalışanlarının geçtiğimiz 2019 yılını değerlendirdiği, 2020 beklentilerini sunduğu kutlama, neşeli sohbetlerin geçmesini sağladı. Kırklareli’nin habercilikte Amiral gemisi Önadım Gazetesi, yayınladığı haberlerle ses getiren Kırklar Haber Gazetesi ve ilimizin gündem belirleyen son yayını Gazete Kırklareli’nin yazılı medya olarak halkımıza 2020’de de en doğru en güvenilir adres olacaklarını belirten personel, Uzunköprü’de yayın hayatını sürdüren Adalet Gazetesi ile de Önadım ailesinin tüm Trakya’daki yükselişini devam ettireceğini söylediler. Personelimiz; Kırklarelilerin yeni yılda mutlu, huzurlu, sağlıklı ve neşeli olmalarını dilediklerini ifade ettiler. Önadım Medya’nın görsel ve işitsel olarak Kırklareli’nde en dikkat çekici yayın araçları haline gelen ve halkımızın çok benimsediği Kırklar TV, çalışanları da yeni yılda bizi takip etmeye devam edin dediler ve halkımızın yeni yılını kutladılar. Önadım Medya Grubu'nun coşkuyla geçen 2018 yeni yıl partisi, gerçekleşen ikramın ardından son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol