Önadım ailesi bayramlaştı

Önadım Medya ailesi dün bayramlaşma coşkusu yaşadı. Ailemiz fertleri bir araya gelerek Ramazan Bayramını gazetemiz tesislerinde kendi arasında kutladı. Gazetemiz imtiyaz sahibi, Öznur Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün yaptığı açıklamada, Demircihalil köyündeki yürütülen proje hakkında bilgi vererek; Eğer ruhu bu projemize katarsak, etkinlikleri tüm Trakya’ya, balkan coğrafyasına ve ülkemize yaymak istiyoruz. Hepimizin amacı aynı; şehrimizin daha üst kademe bir refaha, daha üstü kademede bir kültürel varlığa kavuşturmaktır. Bu vesileyle tüm Kırklareli halkının Ramazan Bayramını tekrar kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi…

Önadım Medya Grubu, geleneksel bayramlaşmasını yine bayramın son günü Gazetemiz tesislerinde gerçekleştirdi. “Yepyeni projelerle, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” mesajı veren gazetemiz imtiyaz sahibi Öznur Tüzün, tüm Kırklareli halkının Ramazan Bayramını tekrar tebrik etti. 
Dün saat 13.30’da Önadım Gazetesi binasında bir araya gelen aile fertlerimiz arasında; Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Haber Muhabiri Hacı Murat Taner, Emektarlarımızdan; Halit Demirtaş, Önadım dostları; Şaziye İn, Kadir Usanmaz ile birlikte şu anda çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Demircihalil projemizin genç çalışanları katılım gösterdiler. 
Gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’ün elini öpüp, bayramını kutlayan çalışmalarımız, daha sonra kendi aralarında da bayramlaşarak, daha nice mutlu bayramlara kavuşmayı dilediler. 
Tüzün yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 
“Bilindiği gibi 2022 yılının başında, kurucusu olduğumuz Kırklar Haber ve Gazete Kırklareli isimli günlük yayınlarımızı yine bizlerin arasında yetişen gençlerimize emanet ettik. Kendileri bu gazetelerimizin yayın hayatlarını başarıyla sürdürüyorlar. Önadım Gazetesi de yayın hayatına gücünün kat be kat artırarak devam ediyor. Yine Adalet Gazetemiz Uzunköprü ilçesinde fark yaratmayı sürdürürken, dijital yayınlarımız gündem belirlemeye devam ediyorlar. 
Öznur Yapı AŞ ise bu yıl çok önemli bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara 29 Ocak itibari ile başlamıştı. Kırklareli Demircihalil Köyünde, Trakya'ya yeni bir soluk, yeni bir vizyon getirecek olan, içerisinde; ticari alanlar, otel alanları, eğitim ve hizmet alanı, Atasporları alanı, Fuar ve Kongre Merkezi, günü birlik konaklama alanı ile toplam 247 Dağ Evini barındıracak olan devasa tesis için o günden bu yana çalışmalar durmaksızın devam ediyor.
Doğal Yaşam Tesisleri, bünyesinde apart otelden, spor alanlarına, yüzme havuzlarından, kamping ve pazar yerlerine kadar birçok yapıyı barındırıyor. Tesis toplamda 120 dönüm alanda kurulu olacak. Tesisler kapsamında dinlenme alanları, günü birlik turizm tesisleri, prefabrik ikiz villalar, kamping alanları ve daha birçok özelliği bulunan yapılar hizmete sunulacak. Şehrin karmaşasından uzakta, son derece cazip bir bölgeye kurulacak olan tesis Kırklareli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. 
Kırklareli Merkezin sınıra yakınlık avantajını kullanarak, milletlerarası tüm Türk dünyasına hizmet edecek bir proje bu. Eğer ruhu bu projemize katarsak, etkinlikleri tüm Trakya’ya, balkan coğrafyasına ve ülkemize yaymak istiyoruz. Hepimizin amacı aynı; şehrimizin daha üst kademe bir refaha, daha üstü kademede bir kültürel varlığa kavuşturmaktır.
Bu vesileyle tüm Kırklareli halkının Ramazan Bayramını tekrar kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” (Ferdi Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol