Önadım ailesi Kurban Bayramını kutladı

Kurban Bayramı Önadım çatısı altında coşkuyla kutlandı. Her bayramın son günü olduğu gibi, yine mesailerine erkenden başlayan Önadım ailesi, bayramın son günü gazetemiz binasında bir araya gelerek, geleneksel bayram kutlamasını gerçekleştirdi, birlik ve beraberliğini perçinledi…

Dayanışmamızın, birliğimizin simgesi bayramlar buluşturmaya, bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Önadım ailesi de Kurban Bayramını coşkuyla kutladı. Bayramdan önce 9 Ağustos Cuma günü İl Özel İdaresi Kongre Merkezindeki bayramlaşma programına tam kadro katılan Önadım Medya Grubu, bayramın son günü yani dün de gazetemiz binasında Öznur Tüzün önderliğinde bayramlaştı.

Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün; kızı Tülin Öznur Tamtürk, kardeşi Demet Tüzün ve personelimizin tam kadro iştirak ettiği bayramlaşma, keyifli, coşkulu ve renkli anlara sahne oldu. Personelimiz tek tek Tüzün’ün elini öperek, Kurban Bayramını bir kez daha kutladı. Çalışanlarımız daha sonra kendi aralarında da bayramlaştı. Tüzün de gazetemiz personelinin ve ailelerinin bayramını kutladı.
2000’li yılların başından itibaren Öznur Tüzün liderliğinde her geçen gün büyüyen gerek kağıt üzerinde, gerekse elektronik ortamda yayıncılık adına büyük proje ve çalışmalara imza atan Önadım Medya Grubu, bu başarılı çalışmaların hiç şüphesiz, birlik ve beraberliği önemseyen, takım çalışma ruhuna inanan bir dostluğun neticesinde ortaya çıktığına inanıyor. Ve bu bilinçle yoluna başarıyla devam ediyor.
Tüzün yaptığı açıklamada; "Ülkemizin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
O yüzden bizi biz yapan bu tür dini bayramlarımızı, geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmamız çok önemli. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizin her bölgesinde, iş yerleri ve evlerinde yaşatılması çok mühim. Bizler de önemli bir kamu görevi yaptığımız için, eylemlerimizin insanlara örnek olduğunu bilere hareket etmeliyiz" dedi.
Gazetemiz olarak bizler de bir kez daha tüm Kırklarelililerin, ülkemizin ve Müslüman aleminin geçmiş Kurban Bayramını kutluyor, insanlara barış, mutluluk, refah ve esenlik getirmesini diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol