Önadım ailesi Çengeloğlu’nu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ilimize atanan Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu makamında ziyaret ettik. Kısa bir süre önce makamına oturan Çengeloğlu’na Önadım Medya Grubu olarak “hayırlı olsun” dileklerimizi ilettik.

Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ın yerine ataması gerçekleşen Seçkin Çengeloğlu geçtiğimiz günlerde görevine başlamıştı.
Makamına oturan Kırklareli’nin İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na Önadım Medya Grubu olarak “hayırlı olsun” ziyareti düzenledik. 11 Ekim saat 11.30’da gerçekleşen ziyarete; Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Taner, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Gazete Kırklareli Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülben Gökçen, Muhabirlerimiz; Volkan Abuy ve Serhat Ünver katılım gösterdi.

Önadım Medya Grubunu büyük bir samimiyetle ağırlayan İl Emniyet Müdürü Çengeloğlu’na başarılar dileyen gazetemiz sahibi Tüzün, yazılı ve görsel yayınlarımız hakkında kendisine bilgi verdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çengeloğlu da, bizlere çalışmalarımızda başarılar diledi.
“Basın ve Emniyet Müdürlüğü iş birliği çok
önemli”
Basın ve Emniyet Müdürlüğünün işbirliğine değinen Çengeloğlu, vatandaşın “doğru” haber alma noktasında basının çok büyük bir önemi bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Gazete sayfalarına yanlış aksedilen bir konunun, çok kötü sonuçlar doğurabileceğini, bu anlamda basının bilgilendirilmesinde kendilerinin de hassas davrandıklarını ve davranacaklarını vurgulayan Çengeloğlu, her konuda her zaman basına açık ve şeffaf bir kurum olduklarının altını çizdi. Öznur Tüzün ise Önadım Medya Grubu olarak “üçüncü sayfa haberleri” şeklinde tabir edilen haberlere gazetelerimizde veya sosyal medyada yer verilmediğini, ilimizin bu tür üzücü haberlerle anılmaması adına bu konuda hassas olduklarını kaydetti.
Ziyaret daha iyi dilek temennileri ile son buldu. İlimizin yeni Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na bir kez daha “hayırlısı olsun” dileklerimizi iletiyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol