Önadım Medya’dan Alternatif Medya’ya anlamlı ziyaret

5. kuruluş yıldönümlerini kutlayan Alternatif Medya’yı ziyaret eden Öznur Tüzün önderliğindeki Önadım Medya Grubu, genç kadrosu ile önemli atılımlar gerçekleştiren ekibi tebrik etti...

4 yılı geride bırakan ve 5. yaşına basan, ilimizin reklam sektöründeki önemli bir boşluğu dolduran, ayrıca haftalık gazetesi ile gündemi belirleyen bir etkiye sahip olan yerel işletmelerden Alternatif Medya’yı, Önadım Medya Grubu olarak ziyaret ettik.
Alternatif Medya sahibi Emrah Yıldırım, işletme ortakları Erhan Baycan, Ufuk Çelik, çalışanlar Caner Savak ve Erdoğan Şendir’in hazır bulunduğu ziyarete; Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü H.Murat Taner, Kırklar TV Genel Yayın Yönetmeni Nüket Nazlı, Önadım Gazetesi Sayfa Editörü Yorum Üstün, Haber Muhabiri Dilek Erdi ve gazetemiz emektarı Halit Demirtaş katılım gösterdi. Geçtiğimiz yıllarda Önadım Medya Grubu bünyesinde bulunan, daha sonra Alternatif Medya’yı kurarak, önemli atılımlar gerçekleştiren ekibi tebrik eden Öznur Tüzün; “Kırklareli’nde sektörde önemli bir boşluğu dolduruyorsunuz” diyerek genç ekibi kutladı. Alternatif Medya sahibi Emrah Yıldırım da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yepyeni projeleri ve çalışmaları hakkında Tüzün’ü bilgilendiren Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı grubumuza teşekkürlerini sundu. Ziyaret sohbet havasında geçen birlikteliğin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Alternatif Medya Hakkında
Alternatif Medya Grubu Reklam ve Tanıtım Hizmetleri, farklı bakış açılarını hayata geçirebilmek düşüncesiyle 2012 yılında kuruldu. Öncülükleri beraberinde taşıyan bir firma olarak; basın, grafik tasarım, reklamcılık ve promosyon sektörlerinde, yeniliği ve hayal edileni ön planda tutup, müşterilerine markalaşma beklentilerini karşılayarak hizmet vermekte, onları evrensel bir ayna ile olması gerektiği şekilde ve arzu ettikleri ölçüde yönlendirmektedir.
Firma; kuruluş vesilesi olan basın-medya-iletişim üçgeni sayesinde; Kırklareli Alternatif isimli haftalık bağımsız siyasi gazetesi ile Kırklareli ve ilçelerinde tarafsız, vizyoner ve araştırmacı yayıncılığı benimseyerek örnek teşkil etmiştir.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bir Genç Girişimci 16 Ekim 2016 Pazar 15:49:55

    Yanınızdan ayrılan belkide size rakip olarak haftalık gazete çıkartan bu genç arkadaşlarımızı ziyaret ederek göstermiş olduğunuz büyüklük takdire şayandır. Sizin gibi bu memlekete yıllarını vermiş her insanın genç girişimcilere her zaman destek olması hem ilimizin gelişimi hem de arkadaşlarımızın daha azimli ve istekli olmasını sağlayacaktır. Sizin bu yaptığınızın diğer ilimizin sözde büyüklerine de ilham olmasını diliyorum. Sözde diyorum çünkü burada büyüklerimiz genelde desteklemek yerine rakip görüp üzerine oynamayı daha çok benimsiyorlar. Tekrar teşekkürler Öznur Hanım. Arkadaşlara da hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.