Önadım Medya Grubu’nda bayram coşkusu

Ramazan Bayramı Önadım çatısı altında coşkuyla kutlandı. Sadece gazetemiz binasında değil, Medya Grubumuz sahibesi Öznur Tüzün’ün evinde de ayrı bir coşku vardı. Tülin Öznur Tamtürk’ün doğum günü ile birlikte çifte bayram yapan Önadım ailesi, bayramın son günü gazetemiz binasında bir araya gelerek birlik ve beraberliğini perçinledi…

Dayanışmamızın, birliğimizin simgesi bayramlar buluşturmaya, bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Önadım ailesi de Ramazan Bayramını coşkuyla kutladı. Bayramın 1. günü İl Özel İdaresi Kongre Merkezindeki bayramlaşma programına tam kadro katılan Önadım Medya Grubu, bayramın üçüncü günü de gazetemiz binasında Öznur Tüzün önderliğinde bayramlaştı.
Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün; oğlu Vahdet Emre, kızı Tülin Öznur, kardeşi Demet Tüzün, yakın akrabaları ve dostları ile çiftliğinde bir araya gelmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadı. Çiftlik bahçesinde çalışanlarının da katılım gösterdiği bir yemek veren Tüzün, kızı Tülin Öznur’un doğum günü kutlamasıyla ayrı bir gurur ve sevinç yaşadı.
Bayramı dolu dolu geçiren Öznur Tüzün gazetemiz çalışanları ile de bayramın üçüncü günü (dün) buluştu. Çalışanlarımız Tüzün’ün elini öperek kendisinin bayramını kutladılar. Tüzün de gazetemiz personelinin ve ailelerinin bayramını kutladı.
2000’li yılların başından itibaren Öznur Tüzün liderliğinde her geçen gün büyüyen gerek kağıt üzerinde, gerekse elektronik ortamda yayıncılık adına büyük proje ve çalışmalara imza atan Önadım Medya Grubu, bu başarılı çalışmaların hiç şüphesiz, birlik ve beraberliği önemseyen, takım çalışma ruhuna inanan bir dostluğun neticesinde ortaya çıktığına inanıyor. Ve bu bilinçle yoluna başarıyla devam ediyor. İşte bu duygu ve düşüncelerle bayramın ilk gününde Valiliğimiz tarafından düzenlenen bayramlaşma programına tam kadro katıldık ve bayramımızı Kırklarelili olarak Kırklarelililerle kutladık.
Ardından birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına gazetemiz binasında kendi aramızda bayramlaştık.
Bu vesileyle bir kez daha tüm okuyucularımızın bayramını kutluyor, ömür boyu sağlık mutluluk ve esenlikler diliyoruz.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol