Önadım Medya Grubu bayramlaştı

Kırklareli Valiliği tarafından bayramın ilk günü İl Özel İdaresi Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına Önadım Medya Grubu da tam kadro katıldı. Güçlü ve çalışkan kadrosu ile Trakya’nın 1 numaralı haber yayın organı olan Önadım ailesi, çizdiği “birlik ve beraberlik” görüntüsü ile dikkat çekti. Yarın ilimize veda edecek olan Vali Esengül Civelek ise bayramlaşma programı esnasında Önadım Medya Grubuna desteklerinden ötürü teşekkür etti…

Trakya’nın 1 numarası Önadım Medya Grubu da bayramın 1. günü bayramlaştı. Tam kadro Kırklareli Valiliği tarafından bayramın ilk günü İl Özel İdaresi Kongre Merkezi Merkezinde gerçekleşen bayramlaşma programına iştirak eden Önadım ailesi, bir kez daha birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, haberciliği bir “ekip” işi olduğunu gösterdi. Saat 10.30’da gerçekleşen bayramlaşma programına Medya Grubumuz çatısı altında bulunan; Önadım, Kırklar Haber, Gazete Kırklareli, Gazete Trakya, kirklartv.com, gazetetrakya.com, radyokirklar.com, onadmgazetesi.com, kirklarhabergazetesi.com ve Adalet Gazetesi çalışanlarından oluşan 19 kişilik ekibimiz katılım gösterdi. 2000’li yılların başından itibaren Öznur Tüzün liderliğinde her geçen gün büyüyen gerek kağıt üzerinde, gerekse elektronik ortamda yayıncılık adına büyük proje ve çalışmalara imza atan Önadım Medya Grubu, bu başarılı çalışmaların hiç şüphesiz, birlik ve beraberliği önemseyen, takım çalışma ruhuna inanan bir dostluğun neticesinde ortaya çıktığına inanıyor. Ve bu bilinçle yoluna başarıyla devam ediyor. İşte bu duygu ve düşüncelerle bayramın ilk gününde Valiliğimiz tarafından düzenlenen bayramlaşma programına tam kadro katıldık ve bayramımızı Kırklarelili olarak Kırklarelililerle kutladık.
Vali Civelek’ten teşekkür
Kırklareli Valisi Esengül Civelek bayramlaşma programına katılan Önadım Medya Grubu’na teşekkür etti. Vali Civelek Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’a tüm Önadım medya ailesi nezdinde teşekkür ederek görev süresi boyunca, yapılan haberlerle Kırklareli Valiliğine ve Kırklareli’ne verdikleri destekler için grubumuza şükranlarını sundu. Bizler de Önadım medya Grubu olarak kendisine çok teşekkür ediyor, tekrar yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol