Önadım Medya Grubu bayramlaştı

Önadım Medya Grubu Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşmasını dün, gazetemiz tesislerinde gerçekleştirdi. 4 gün süren bayram tatilinin ardından yeniden mesailerine başlayan çalışanlarımız, hem Önadım Medya grubu sahibi Öznur Tüzün’ün bayramını kutladılar, hem de birbirleriyle bayramlaştılar…

Kurban Bayramının son gününde mesailerinin başına dönen Önadım Medya Grubu çalışanları dün, gazetelerinin yeni sayısını çıkarmak adına tekrar mesailerinin başına döndüler.

Her bayram sonunda olduğu gibi, gazetemizin gelenek haline getirdiği bayramlaşma merasimini de gerçekleştiren çalışanlarımız ve bu bayram bizleri yalnız bırakmayan Öznur Tüzün’ün kuzenleri Özlem Akbıyık Öztrak, Ceren Akbıyık Öztrak, İrem Akbyık Öztrak ve Mehmet Akbıyık Öztrak hem Önadım Medya grubu sahibi Öznur Tüzün’ün bayramını kutladılar, hem de birbirleriyle bayramlaştılar…
Bu birlik ve beraberliğin pek çok kurumda görülmesinin zor olduğunu hatırlatan Tüzün yaptığı açıklamada; "Ülkemizde, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. O yüzden bizi biz yapan bu tür dini bayramlarımızı, geleneklerimizi, örf ve adetlerimizi yaşatmamız çok önemli. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizin her bölgesinde, iş yerleri ve evlerinde yaşatılması çok mühim. Bizler de önemli bir kamu görevi yaptığımız için, eylemlerimizin insanlara örnek olduğunu bilere hareket etmeliyiz" dedi.
Bu vesileyle bir kez daha tüm okuyucularımızın geçmiş Kurban Bayramını kutluyor, her gününüzün bayram tadında, sağlık, mutluluk ve esenlikle geçmesini temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol