Önadım Medya Grubu Kırklareli’nde bir ilke imza attı

Önadım Medya Grubu tarafından Kırklareli Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen, yapımcılığını Tülin Öznur’un üstlendiği, Kırklareli'nde internet üzerinden oylamalı olarak organize edilen ilk şarkı yarışması olan "Mikrofon Sende"nin birincisi Gökhan Daysal çarşamba akşamı 288 Cafe/Restaurant'ta sahne aldı. Yaklaşık olarak 3 saat sahnede kalan Daysal, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kendisini dinlemeye gelenlere özel bir gece yaşatan Gökhan Daysal, sahnede hem bağlamasını çaldı hem de sevilen türküleri seslendirdi. Daysal, ilk olarak kendisine birinciliği getiren Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri Ahirim Sensin'i söyledi. Önadım Medya Grubu'nun tam kadro katılım gösterdiği gecede Gökhan Daysal söylediği türkülerle hem eğlendirdi hem de hüzünlendirdi. Geceye katılan misafirler Gökhan Daysal'ı gece boyunca alkış tutarak destekledi. Daysal, kendisine bu imkanı veren Önadım Medya Grubu'na da ayrıca teşekkür etti.
Kırklareli’nin internet üzerinden oylamalı ilk ses yarışması olan Mikrofon Sende’de yarışmacılar birinci olabilmek adına kıyasıya mücadele etti. Yarışmacıların 28 Kasım'dan itibaren Whatsapp üzerinden video yollayarak veya gazetemize gelerek başvuru yaptığı Mikrofon Sende Ses Yarışması’nın oylama süreci 10 gün sürdü. 4 yarışmacının finale kaldığı yarışmada oylamalar Youtube kanalımız üzerinden yapıldı. 30 Aralık Pazar gecesi saat 00.00'a kadar devam eden, Youtube üzerinden en çok beğeniyi alan yarışmacının kazandığı yarışmada tüm izleyenlerimiz oy kullanabildi. Binlerce izlenme ve çok sayıda beğeni alan Gökhan Daysal’ın kazandığı yarışmada, Daysal’a ödül olarak 288 Cafe/Restaurant'ta sahne alma fırsatı verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol