Önadım Gazetesi denetlendi

Önadım Medya Grubu bünyesinde bulunan Önadım Gazetesi, Basın İlan Kurumu'nun “Resmî İlân ve Reklâmlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliği” kapsamında dün Kırklareli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 'nce denetlendi.

Dün saat 13.30’da gerçekleşen denetim; Kontrol Kurulu Başkanı Harun Demirkıran, Üye Hüseyin Dede, Gazeteci Üye Sevde Gül Malit ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden Yasin Vardar tarafından gerçekleştirildi. Denetimlerde Gazetemiz imtiyaz sahibi Öznur Tüzün ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram da hazır bulundu. Basın İlan Kurumu'nun şubesi bulunmayan illerde valilikler tarafından yürütülen bu görev Kırklareli'nde de Kırklareli Valiliği İI Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yerine getiriliyor. Denetim, Kırklareli Valiliği'nin resmi ilan yayınlama hakkına sahip günlük vasıflı gazetelere gerçekleştirdiği düzenli denetleme kapsamında yapıldı.
Denetimde SGK, Vergiler, maaş bordro ve dekontları, baskı-bayi-iade, kâğıt-ambar ve abone defterleri ile bunlara ilişkin fatura ve evrak Denetim Kurulu tarafından incelendi. Denetimler sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol