Önadım Gazetesi 28 yaşında

28 yılı geride bırakan Önadım Gazetesi, 7 Kasım Cumartesi, bu anlamlı gününü sessiz sedasız, ama gönlünde ve kalbinde coşkuyla kutladı. Pandemi dolayısıyla her yıl tesislerinde gerçekleştirdiği geleneksel kutlamasını bu kez yapamayan Önadım ailesi, yeniliklerle dolu, tarafsız, objektif habercilik anlayışı ile yeni ufuklara yelken açıyor. Doğum günün kutlu olsun Önadım!

Dile kolay, tam 28 yıl geride kaldı… Nice başarılara, olay yaratan haberlere, ufuk açan köşe yazılarına, yazı dizilerine ve gündem yaratan gazete sayılarına imza atan Öznur Tüzün önderliğindeki Önadım Gazetesi Cumartesi günü yeni yaşına basmanın onurunu ve gururunu yaşadı.
Ancak ülkemizin ve dünyanın içerisinde bulunduğu pandemi şartları dolayısıyla bu anlamlı gününü her yıl yaptığı kutlama ile gerçekleştiremeyen Önadım ailesi yine de kalbinde ve gönlünde coşkuyla kutladı.

Okuyucularımız başta olmak üzere aile dostlarımız, yakınlarımız ve sevenlerimizin bizleri telefonları ve mesajları ile yalnız bırakmaması da geçirdiğimiz bu zor günlerde büyük teselli oldu.
Gazetemiz İmtiyaz sahibi Öznur Tüzün yaptığı açıklamada “Kırklareli’nde ilk ofset baskıyı Önadım gerçekleştirdi. Önadım Medya Grubu çatısı altında 2004 yılında gazetetrakya.com’u, 2007 yılında ise ilk video-haber sitesi kirklartv.com’u kurarak, televizyonu olmayan bir şehirde sanal ortamda ilimizde görsel haberciliğin temelini attı. Yine iki dilde yayın yapan Gazete Trakya gazetesi ile sınırları aştı. İlklerin gazetesi Önadım, her daim ilklere imza atmaya devam edecek.
Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz. Pandemiye rağmen okurlarımızın haber alma hakkını en iyi şekilde sağlamak adına sahalarda olmaya devam ediyoruz. Elbette maske, sosyal mesafe ve kişisel temizlik kurallarına dikkat ederek. Bizler, bu zorlu dönemin de geçeceğine yürekten inanıyoruz.
İnşallah eski günlerimize en kısa zamanda dönebilmek dileğiyle, Nice yıllara Önadım” dedi.
Bizleri unutmadılar
Bu anlamlı ve güzel günümüzde bizleri unutmayarak, telefonla arayan, mesaj gönderen ve bizleri ziyaret eden isimler de oldu.
Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle Önadım Gazetesinin yeni kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, başarılı, mutlu haberlerin yer aldığı, yepyeni projelerle dolu nice nice yaşlara siz değerli okuyucularımızla ulaşmayı temenni ediyoruz. İyi ki varsın Önadım!

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol