Önadım Ailesi’nde çifte kutlama

Önadım Medya Grubu bünyesinde çalışan Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Önadım Gazetesi Sayfa Editörü Yorum Üstün, doğum gününü iş arkadaşlarıyla kutladı.
Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatını sürdüren Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Sayfa Editörü Yorum Üstün, doğum gününü kutladı. İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, çalışanlarının doğum gününü kutlayarak, sevdikleriyle mutluluklar diledi.
Uzun bir koşu
11 yıldır Önadım Ailesi ile birlikte olduğunu ifade eden Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, “Uzun bir süre bu ailede yer aldı. Güzel günlerimiz oldu ve daha da güzelleri için birlikteyiz. Bu gün sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum” sözlerini dile getirdi.
“Biz bir aileyiz”
Önadım Gazetesi Sayfa Editörü Yorum Üstün de, Önadım Medya Grubu’nun aile olduğuna dikkat çekerek, “Biz güzel bir aileyiz. Öncelikle İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’e ve iş arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Acı tatlı günlerimiz oldu. 2010 yılından bu yana 7 yıldır bu ailenin içerisindeyim. Güzel günler için işimizin başındayız” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol