"Omuz omuza Türkiye'ye sahip çıkmalıyız"

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, yaşanan terör olayları sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Özgür Kaya açıklamasında şunları kaydetti;

"Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen karanlık güçler 15 Temmuz sonrasında terör saldırılarına devam ediyorlar.
Son 15 gün içerisinde Doğu ve Güneydoğu illerimizin neredeyse tamamında bombalı saldırılar gerçekleşirken terör en alçak yüzünü, 12 yaşında bir çocuğun üzerine bomba bağlayıp, bir düğünde çocuklara ve kadınlara saldırılarak gösterdi. Düğün ve cenaze gibi toplumun her kesiminin hiç bir ayrım olmadan yan yana geldiği yerlere yapılan bu saldırıları doğrudan milletin kendisini hedef almıştır. Bölgeye incelemeye giden CHP heyetinden gelen açıklama ise "Gaziantepte 4 mahallenin kontrolünün İŞID'in elinde olduğu, saldırılarının bu mahallelerde örgütlendiği yönünde".
Türkiye'nin 15 Temmuz sonrası girdiği bu terör sarmalından, millet ve devlet olarak elele tutuşarak çıkmak zorundayız.
Buradan tüm halkımıza ve devlet görevlerine bir kez daha çağrı yapıyoruz; Toplumda taban bulmayan hiç bir terör örgütü ayakta kalamaz, yaşayamaz. Hangi görüşten, hangi düşünceden olursa olsun teröre ve terörist gruplara asla müsamaha gösterilmemelidir.
Devlet millet ile elele her türlü terör tehlikesine karşı hiç bir ayrım yapmadan uyanık olmalıdır.
OHAL'in de verdiği yetkiyi devlet görevlileri halkı terörden korumak için kullanmalı, terörün canımızı yakmasına izin vermeden, harekete geçilmeli ve tüm riskli gruplar tekrar tekrar incelemelidir.
Binlerce yıllık devlet geleneği olan Milletimize ve yüz yıllık Laik Demokratik Cumhuriyetimize yakışan budur. Gidecek başka vatanımız yok ve elele omuz omuza Türkiye'ye sahip çıkmalıyız."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol