“Ömür boyu taşıyacağım bir şeref nişanesidir”

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, göreve gelmesi dolasıyısıyla yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Yıldırım, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin takdirleri ile 25 Aralık 2017 tarihinde genel merkez binamızda gerçekleşen atamanın ardından Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine başladım. Daha önce il başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini dile getirdi.

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, görevi devir aldıktan sonra yaptığı yazılı basın açıklamasında yol haritasını da ele aldı. Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Cenab-ı Allah rızası için mücadele verdiğimiz bu kutlu teşkilata hizmet etmek hele ki yaşadığım ilde, il başkanlığı gö- revine gelmek ömür boyu taşıyacağım bir şeref nişanesidir.
Milletimizin zor zamanlarında kim var demeyip, ben varıp diyerek vatan ve millet savunmasında en ön saflarda yer alan ülkü ocaklılar dün olduğu gibi bugün de göreve hazırdır. Teşkilatımızın her mensubu bu şuur içerisinde aziz Türk Milletine hizmet etmek için çalışmalarını sürdürmektedir.
Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak üstlenmiş olduğumuz yükün bilincindeyiz. Yükümüz ağır fakat taşınmaz değildir. Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadelemizi devam ettirecek,Türk Gençliğinin sağlıklı bir şekilde yetişip,geleceğin yöneticileri olması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Kırklareli genelinde düzenleyeceğimiz seminerlerde,panellerde,sempozyumlarda ve konserlerde dün olduğu gibi bugün de Kırklarelili vatandaşlarımızla omuz omuza ve inançlı bir şekilde çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz.
Gençlerimizin eğitim hayatlarında karşılaşmış oldukları sorunları halletmeye çalışacağız. İlk ve ortaöğretimde öğrenim gören kardeşlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda eğitim faaliyetlerimizi sürdürecek,üniversitede okuyan gençlerimiz ile yardımcı olabileceğimiz her alanda iletişimi koparmayacağız.
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz Ülkü Ocaklılar tarihten süzülüp gelen, geçmişi kahramanlıklarla dolu olan kutlu devletimize bir ömür hizmet edeceğimizi tekrar beyan ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile yeni miladi yılınızı tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol