Olumlu işlerle gündeme gelmek istiyoruz

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı yeni yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Önadım Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, hayata geçirmek istedikleri birçok projeleri olduğunu ancak öncelikle olumlu işlerle gündeme gelerek gençlere sahip çıkmak istediklerini söyledi.

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı’nın göreve gelen yeni yönetimi Önadım Medya Grubu’nu ziyaret ederek hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı hem de yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattı. Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü H. Murat Taner’in karşıladığı Ülkü Ocakları Kırklareli İl Yönetimi adına faaliyetleri hakkında bilgi veren İl Ocak Başkanı Ahmet Yıldırım, 5 Şubat’tan 15 Haziran’a kadar hayata geçirmek istedikleri birçok proje bulunduğunu söyledi. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hareket ettiklerini kaydeden Yıldırım, şunları söyledi;
“Hizmet yarışında bayrağı devraldık. Hedeflerimizi gerçekleştirmek anlamında çalışmalarımız olacak. Bundan sonra inşallah sizlerle daha sık görüşeceğiz. Şubat ayının 5’inde başlayacak ve Haziran’ın 15’ine kadar devam edecek sosyal projelerimiz var. 5 – 9 Şubat arasında Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek bir kardeş köy okulu seçeceğiz. Kırtasiye yardımında bulunacağız. İçerisinde zeka oyunları ve çeşitli kitaplarda olacak. Sonraki süreçte 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde terör örgütü tarafından katledilen kardeşimiz (Ege Üniversitesi 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu) için bir konferans düzenleyeceğiz. 28 Şubat Hocalı Katliamı ile ilgili akademik kadroların katılımı ile konferans düzenleyeceğiz. 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla içlerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup Mehmet Akif Ersoy’u anlatacağız. Gençliğimizde gördüğümüz milli ve manevi bazı eksiklikler var Ülkü Ocakları olarak bunları gidermeye çalışacağız. Mart’ın son haftası. Orman Haftası. Ülkü Ocakları’nın bir hatıra ormanı var. Bu ormanı revize ederek canlandıracağız. İlçelerimizdeki Ocaklarımızdan da benzeri çalışmalar yapmalarını isteyeceğiz. Her cumartesi günü Ülkü Ocakları binamızda milli ve manevi konuları düzenleyeceğimiz toplantılarla işlemeye çalışacağız.
28 Nisan’da büyük bir konser yapmayı düşünüyoruz. Henüz sanatçılarımızın isimleri tam olarak belli değil. Bu konser aynı zamanda öğrenci kardeşlerimize finaller dolayısıyla moral de olacak.
Ramazan Ayı dolayısıyla Üniversite’de öğrenci kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde yemek vereceğiz. Bu süreçte Halk Eğitim Merkezi ile birlikte hareket ederek meslek edindirme kursları açacağız. Biz yönetime geldiğimizde olumsuz hiçbir şeyin olmaması için çalışacağımızı söyledik. Hayat felsefemiz az konuşup çok iş yapmak. Olumlu işlerle gündeme gelmektir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket edeceğiz. Devletimiz milletimiz için ne yapabiliriz bunun arayışındayız.”
Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, İl Başkan Vekili Oğuzhan Koçak, Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Akar, Üniversite’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erkan Kavlak, Ortaöğretimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serhat Rafet, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ramazan Delibaş, Bayan Biriminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Büşra Keleş, Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Erhan Aktaş, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emrah Pelit, Dergi Birimi Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burak Aslan.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol