Olaylı Maçın Disiplin Sevkleri Yapıldı

İlimizi TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Kırklarelispor ile Etimesgut Belediyespor arsında oynanan 34.hafta karşılaşmasında çıkan olaylar dolayısıyla 2 kulüp oyuncu ve teknik ekibinden isimler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Temsilcimiz Kırklarelispor ile Etimesgut Belediyespor’un karşı karşıya geldiği ve 2-1 mağlup olduğumuz maçta çıkan tartışmalar nedeniyle disiplin sevkleri gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekipten kaleci antrenörü Ali Özçelik ile Teknik Direktör Bilgin Erdem’in PFDK'yasevkinekarar verildi.
PFDK tarafından yapılan yazılı duyuruda; “Etimesgut BeledîyesporKulübü görevlisi Mehmet Akça'nın 15.04.2021 tarihinde oynanan Etimesgut Belediyespor-KırklarelisporMisli.com 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 16.04.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya şevkine karar verilmiştir.
Kırklarelispor Kulübü Kaleci Antrenörü Ali Özçelik'in 15.04.2021 tarihinde oynanan Etimesgut Belediyespor-KırklarelisporMisli.com 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41 maddesi uyarınca ve "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 16.04.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya şevkine,Kırklarelispor Kulübü Antrenörü Bilgin Erdem'in aynı müsabakadaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "tedbire uymaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 50. maddesi uyarınca 16.04.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya şevkine karar verilmiştir” denildi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol